Arama sonuçlarınız

1. TRİKESAN

Amatör İşi, Yerli Elektrikli Bisiklet

Ynt: Amatör İşi, Yerli Elektrikli Bisiklet Evet doğru yerli yapım,eskiden bende yapmıştım sonra söktüm motoru hala bende 240w dc motor.

2. TRİKESAN

Motorsiklet Sevdalı Arkadaşlar ,Bilginize.

Merhaba arkadaşlar ben Cem Solmaz,siteye üye olalı fazla olmadı,Kocaelide oturuyorum.siteye kısa zamanda birçok resim gönderdim,bazı bildilerimide paylaştım,motorsikletlere modifiyeler yapmaya çalışıyorum .Elimde resim olarak binlerce resim var bana istediginiz motor resimlerini belirtirseniz...
  3. TRİKESAN

Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

Ferrari Artık Motorsiklette Üretiyor.İşte Ferrari

4. TRİKESAN

Rus Motorsiklet Trike Oluyor,Suda Bile Gidebiliyor.
  5. TRİKESAN

Süper Bisikletler.1

Süper Bisikletler.4

6. TRİKESAN

Süper Bisikletler.1

Süper Bisikletler.3

7. TRİKESAN

Süper Bisikletler.1

Süper Bisikletler.2
  8. TRİKESAN

Süper Bisikletler.1

9. TRİKESAN

Amatör İşi, Yerli Elektrikli Bisiklet

10. TRİKESAN

ATV' ler Hakkında Bilgi

Ynt: ATV' ler Hakkında Bilgi Atvler 4 zanlı beygir gücüne ve devire bakarsak 150,250,300 kanuni arasında tabi 300 fazla yakar ama hafiflige ve 5 hp farka bakarsak deger.13.115.000 ytl verebiliyorsanız kanuninin 450 de var biliyorsunuz,450 lik su soğutmalı,ayrıca çift diskli,gücüde 50hp bana...

11. TRİKESAN

16 Silindir Uçak Motoru Takılmış Motorsiklet.
  12. TRİKESAN

V 12 Motor Takılmış Motorsiklet.

13. TRİKESAN

600hp ,V10 Viper Motoru Takılmış Motorsiklet.
  14. TRİKESAN

Jeep Motoru Takılmış Motorsiklet.
  15. TRİKESAN

ATV' ler Hakkında Bilgi

Ynt: ATV' ler Hakkında Bilgi Ben kesinlikle atv 300 diyorum,hız,beygir gücü atv 250 den daha fazla ağırlıgı daha az 35 kğ kadar ,frenler disk atv 250 ise tambur,250 den eksi tarafı önde ve arkada bagaj demirleri yok bunlar illa isteniyorsa servisten 250nin demirleri alınıp uydurabilinir,veya...

16. TRİKESAN

Motorsiklette Çakmaklık Projem

Ynt: Motorsiklette Çakmaklık Projem Tabiki fazer ve diğer bütün diğer motorlara takılır,motor çalısırken ufak seyleri kaldırır ama motor çalışmazken problem çıkar,akünün bitmesi gibi.ben prpblem yasamıyorum 12v 8ah olduğu haldeama sis farları fazla geliyor 100wbir akü daha takıcam,zaten şu an...
  17. TRİKESAN

Motorsiklete Bakışta Türkiye-İtalya Kıyaslaması...

Ynt: Motorsiklete Bakışta Türkiye-İtalya Kıyaslaması... Tek kelimeyle yazılanlar tam gercekleri yazmışlar,yurdumuzdaki bu gerçeklerden dolayı çok sevdiğim motorlardan soğuyorum ama defalarca kaza atlatım ve ciddi kaza atlatım 3 buçuk ayda ayağa kalktım ama yinede bırakamıyorum.
  18. TRİKESAN

Honda,Hornet 600cc. Trike Yeni Projem

19. TRİKESAN

Performans Filitresi

Ynt: Performans Filitresi Nasıl birsey olduğunu paylasmak istedin,ben trikemde olan kutu tipli bir filitreyi bu filtrellere göre degisiklik yapıp 3 adet monte ettim.
  20. TRİKESAN

Suzukı Scoter,Süper ,Süper ,Süper

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı