M moremiles Kamp I Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 23 Ara 2008 #2 Ynt: Performans Filitresi evet bunlar tekstil bazlı, yağlı, daha yüksek hava geçirgenliği olan performans flitreleri gibi görünüyor... ama ne olmuş bu flitrelere??
Ynt: Performans Filitresi evet bunlar tekstil bazlı, yağlı, daha yüksek hava geçirgenliği olan performans flitreleri gibi görünüyor... ama ne olmuş bu flitrelere??
TRİKESAN Kamp I Mesajlar 126 Tepkime Puanı 0 Yer KOCAELİ 23 Ara 2008 #3 Ynt: Performans Filitresi Nasıl birsey olduğunu paylasmak istedin,ben trikemde olan kutu tipli bir filitreyi bu filtrellere göre degisiklik yapıp 3 adet monte ettim.
Ynt: Performans Filitresi Nasıl birsey olduğunu paylasmak istedin,ben trikemde olan kutu tipli bir filitreyi bu filtrellere göre degisiklik yapıp 3 adet monte ettim.
M moremiles Kamp I Mesajlar 168 Tepkime Puanı 0 24 Ara 2008 #4 Ynt: Performans Filitresi parçayı bildiğim için resimde filitreden başka kaçırdığım bir şey mi var diye merak etmiştim..
Ynt: Performans Filitresi parçayı bildiğim için resimde filitreden başka kaçırdığım bir şey mi var diye merak etmiştim..