Arama sonuçlarınız

1. mahosss

1994 zj 5.2 offroad donanımlı

Ynt: 1994 zj 5.2 offroad donanımlı GÜNCEL

2. mahosss

Ynt: 1994 zj offroad donanımlı
  3. mahosss

Ynt: 1994 zj offroad donanımlı devamı

4. mahosss

arkadaşlar yeni bir araç almak için aracımı satıyorum. 1994 model zj limited 225.00 km metalik gri benzin+lpg (ruhsata işli milano marka) tel: 0531 425 97 79 standart özelliklerini herkez biliyor zaten yazmıyorum. araç kesinlikle masrafsızdır.full bakımlıdır.ve en önemlisi araç akgün aydından...
  5. mahosss

Rough Country Markalı Yükseltme Kiti Hakkında

Ynt: Rough Country Markalı Yükseltme Kiti Hakkında 3,5 inçliğini 1994 model zj de kullanıyorum.takılalı 3 ay falan oldu.şuan sağ arka amortisör patlak o değişecek.ayrıca sol ön helezon tüm zj lerde direksiyon kutusunun muhafaza bagalitine bazı durumlarda dannn diye çarpıyor ama çok sık...

6. mahosss

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010) organizasyon güzel olmuşa benziyor.bende katılamadım,katılamıyacağımı haberde veremedim.birdahakine kısmetse.

7. mahosss

ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar

Ynt: ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar evet dur kalk dip gaz yani en üst koşullarda kullanıldığı taktirde bu tüketimi yapıyor.uzun yolda ise 10 kuruş farkediyor yani 350-400 arası yakıyor.malum gaza çok zam geldi.
  8. mahosss

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) Listenin Son Hali 1 kaya75 keçiören vw t4 2 Nihat Zaloğlu Dukato 3 Doğan Böncü...
  9. mahosss

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) merhabalar.Yeni üye sayılırım ve ilk buluşmaya gelmeyi düşünüyorum.umarım yabancılık çekmeyiz.Sanırım geleceklerin çoğu birbirini tanımıyor.bir sorun çıkmaz ise ben %95 eşimle birlikte geliyorum listeye benide...

10. mahosss

ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar

Ynt: ZJ Gerçek Olarak Ne Yakar güncel rakalmlar alalım dedim 3 aydır hareket yok bu konuda. aracım 1994 zj 200,00 kmde ön arka 3mm demir tampon + 31-10,5-15 cooper stt + 7inç jant + port bagaj + 3,5 inç yükseltme kiti bu yükleriyle birlikte.(aracımın mekanik motor ve ateşleme aksamı full...

11. mahosss

Sonunda

Ynt: Sonunda teşekkürler.arada baya uzunluk farkı olunca farklı bir yay zannettim. demekki sizinkiler baya ezilmişler.anlaşılan yayları bir kontrol edeyim bende sanki ön taraf ezilmiş gibi duruyor benimkilerde.hafta sonu fotoğraf çekip eklerim.iyi akşamlar.
  12. mahosss

Sonunda

Ynt: Sonunda iyi günler konuyu okudum yaptıklarınız çok güzel.yeni taktığınız yaylar orjinal yaylarmı yoksa boyu daha uzun, başka bir aracın yaylarımı.eğer öyleyse yayları neye göre alacağımızı söylermisiniz.boyu ne olacak veya hangi aracın yayları?

13. mahosss

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! tekrar merhaba. uzun zamandır foruma giremiyordum.aracıma birtakım değişiklikler yaptım. ön - arka tampon demir tampon olarak tekrar yapıldı ve her ikiside şaseye bağlı ayrıca daha güçlü bir çeki demiri takıldı.650 km 2 ton karavan çekerek denendi gayet...
  14. mahosss

Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu?

Ynt: Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu? sorunun cevabı geldi sonunda. araç tüvden 1 kerede geçmiştir tamponlar umurlarında bile olmuyo hatta bakmıyolar bile.demir tampon yaptıracak kişiler istediğiniz şekilde yaptırabilirsiniz. fotoğraflar çektim ama kapalı garajda...
  15. mahosss

Ynt: Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu? tamponlar bitti ve takıldı.emniyetteki ilk işlemleri hallettim çarşamba günü yani yarın muayeneye gidiyorum yarın herşey belli olur.muayeneden çıkıyım ağzımın tadı bozulmazsa fotoğrafları çekip koyacağım. tamponlar tamam şimdi 3" lik...

16. mahosss

Ynt: Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu? yapılıyor bakalım pazartesi bitiyo salı teslim alacağım.inşallah bi süprizle karşılaşmayız.burdan net bir cevap alamadım.artık sonucu paylaşıyımda bari benden sonrakilere bilgi kalsın.daha önceki açtığım konudada aynısı olmuştu kendi...
  17. mahosss

Ynt: Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu? fotoğrafların hepsi prova aşamasında çekilmiştir.bu sabah ön tamponun provası bitmişti ve çok daha düzgün duruyodu.arka tampon tamamen bitti zımpara yapılıyor fotoğraf çekemedim.sanırım cuma günü boyaya gidecek hale gelir ve son...
  18. mahosss

Ynt: Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu? devamı...

19. mahosss

Ynt: Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu? yapım aşaması prova fotoları
  20. mahosss

Ynt: Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri