Sonunda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan s40euro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,549
Ynt: Sonunda

s40euro' Alıntı:
5 degil Mert 4.5 yaptik ozellikle yani 1 3/4"

BU arada merak etme olculer hem ACAD de hem Solidde hem Google Sketch up ta ve ustune ustluk 8 ayri dosyada hem bunlarin print outu hemde el ile cizilmis halde saklanmakta.

Ve hatta IGES olarak ta imalat yapan CNC tezgahinin icinde de duruyor
cem hocam bu malzeme neden yapılmış hazır mı hazırlatıyormusun birde hiç aracı denedinmi salınımı nasıl arttımı virajlarda daha mı sallanır oldun bende cumartesi günü davut ustanın yanındaydım oda olmazsa takozla yükseltelim demişti.Bilmiyorum kafam karışık şu durumda...

Etiketler

white lion' Alıntı:
cem hocam bu malzeme neden yapılmış hazır mı hazırlatıyormusun birde hiç aracı denedinmi salınımı nasıl arttımı virajlarda daha mı sallanır oldun bende cumartesi günü davut ustanın yanındaydım oda olmazsa takozla yükseltelim demişti.Bilmiyorum kafam karışık şu durumda...

Kendimiz yapiyoruz Bahattin Abi (Bettino) ile beraber. Salinim konusunda gayet iyi cunku ufak bir iki daha degisiklik yaptik. ;D

Onemli olan yaylarin durumu. Eger yaylarin kotu durumda ise zaten once onlari bir degistir yoksa hic zevk alamazsin goruntuden hatta arabadan sogursun bile. Yukarida GET ler takili ama on yaylar degismemis hali var araba resmen sahlandi yaylardan sonra ki ilk resimde eski yaylar ile olan aracin arkasi asagida bizim otoparkin garip bir egimi var.

s40euro' Alıntı:
Kendimiz yapiyoruz Bahattin Abi (Bettino) ile beraber. Salinim konusunda gayet iyi cunku ufak bir iki daha degisiklik yaptik. ;D

Onemli olan yaylarin durumu. Eger yaylarin kotu durumda ise zaten once onlari bir degistir yoksa hic zevk alamazsin goruntuden hatta arabadan sogursun bile. Diger topic de GET ler takili ama on yaylar degismemis hali var araba resmen sahlandi yaylardan sonra.
ne yaptın hızına yetişemez olduk yaw ;D

iyi günler konuyu okudum yaptıklarınız çok güzel.yeni taktığınız yaylar orjinal yaylarmı yoksa boyu daha uzun, başka bir aracın yaylarımı.eğer öyleyse yayları neye göre alacağımızı söylermisiniz.boyu ne olacak veya hangi aracın yayları?

mahosss' Alıntı:
iyi günler konuyu okudum yaptıklarınız çok güzel.yeni taktığınız yaylar orjinal yaylarmı yoksa boyu daha uzun, başka bir aracın yaylarımı.eğer öyleyse yayları neye göre alacağımızı söylermisiniz.boyu ne olacak veya hangi aracın yayları?

One takilan yaylar orjinal yaylar. Baska markanin yaylarini takmak pek dogru olmaz.

teşekkürler.arada baya uzunluk farkı olunca farklı bir yay zannettim. demekki sizinkiler baya ezilmişler.anlaşılan yayları bir kontrol edeyim bende sanki ön taraf ezilmiş gibi duruyor benimkilerde.hafta sonu fotoğraf çekip eklerim.iyi akşamlar.

Konu yarım kalmış gibi, bende sizlerden özellikle bu başlıktan yararlanarak get taktırdım ve fotolarıda eklerim, takmayı düşündüğüm lastik ebatıda 265 70 16 acaba nasıl olacak...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR