Arama sonuçlarınız

1. mahosss

Aracıma Demir Tampon Yapılıyor Muayene de Sorun Olur mu?

iyi forumlar.Aracıma arka stepne taşıyıcılı demir tampon + arka remork çeki demiri + ön demir tampon yapılıyor ve bitmek üzere.çeki demiri projeli ve ruhsata işlenecek.dolayısıyla araç muayeneye girecek.muayenede ön ve arka tampon için sorun çıkıyormu?

2. mahosss

Cherokee Xj 2001 2.5 inc Yükseltme Uygulaması

Ynt: Cherokee Xj 2001 2.5 inc Yükseltme Uygulaması 31.10,5.15 lastikler artık sığacakmı?
  3. mahosss

Coolant Sensor Bad Uyarısı

Ynt: Coolant Sensor Bad Uyarısı akşam su ilave edip bir deneyim ozaman.

4. mahosss

Coolant Sensor Bad Uyarısı

iyi günler aracım 1994 model zj coolant senor bad uyarısı vermeye başladı birkaç gündür.bu uyarı ne anlama geliyor.önemli birşeymi yoksa hemen yaptırılması gereken birşeymi?
  5. mahosss

Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum sanırım bu kısımı atladınız ben sorunumu çözdüm.allahtan ucuz kurtardık.sizinki biraz pahalıya patlamış...

6. mahosss

Ynt: Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum tekrar iyi günler.sorun çözüldü ben başlık olarak karşılaştığım sorun için yardım istiyorum yazmıştım ama modernatör arkadaşlar başlığı değiştirmişler.sorun ateşlemede imiş.daha önce yeni değiştirdiğim buji kabloları kaliteli...

7. mahosss

Ynt: Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum aracımın modeli vs yazıyo.unutmuşum yazmayı ama 3. mesajımda yazmışım. cevap alana kadar baya bir yazışma oldu:)) sebebi aracınızın modelini vs. yazmamanız bence.Arabacılık böyle birşeydir malesef herzaman işler düşünüldüğü gibi...
  8. mahosss

Ynt: Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum bende öyle düşünüyorum.zaten bakımları v.s. akgünde yapılıyo.cumartesi kısmetse götürcem.ben oraya gitmeden bir ön fikir almak istedim.yoksa oraya gidince herşeyin cevabı veriliyo zaten.basit birsey gibi görünüyor ama basit...
  9. mahosss

Ynt: Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum evet işte tam bahsettiğiniz sorun ile karşılaştım bende.araç gaz yemiyor.viteslerde takılma oluyor.şanzıman beyni ve tüm selenoidler sıfırlanması sanki bana pahalı bir masraf gibi geldi.nekadara mal olur aşşa yukarı.uygun karavan...

10. mahosss

Ynt: Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum evet ankaradayım.

11. mahosss

Ynt: Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum amin ama ben ilk yardımı burdan istiyorum.
  12. mahosss

1994 zj için kilitli defaransiyel kutusu lazım..

Ynt: 1994 zj için kilitli defaransiyel kutusu lazım.. teşekkürler ankaraya iyice bir bakayım bulamazsam arayım burayıda.

13. mahosss

Ynt: bir sorunla karşilaştım lütfen acil yardım evet benzindede yapıyor.otobandan geldim karavan 7 metre ve 1100 kilo falan yani devirli kullanmam mümkün değil 2000 deviri hiç geçmedim ve 70-80 gittim hep.araç 1994 model zj. şüpelendiğim tek şey 70 le falan giderken orta sertlikde bi firen...
  14. mahosss

Ynt: Viteste Karşılaştığım Sorun İçin Yardımlarınızı Bekliyorum ya herneyse işte sayamadım kaçıncı vitesde sorun olduğunu.ozaman 3 den 4 e geçerken yapıyo sorunu ne fark eder.
  15. mahosss

iyi günler.dün düzceden 7 metre bir karavan aldım ve sorunsuz bir şekilde ankaraya kadar getirdim.rampa inerkende O/D tuşunu kullandım.karavanı araçtan ayırdık yerine koyduk bu ana kadar hiç sorun yoktu.bana yardımcı olan abimi evine bırakmaya giderken gazımız aldık otobana çıktık ve sorun...

16. mahosss

Ynt: 1994 zj için kilitli defaransiyel kutusu lazım.. güncel
  17. mahosss

Ynt: 1994 zj için kilitli defaransiyel kutusu lazım.. tar otodan sordum sadece kutunun sıfırı 800 tl.
  18. mahosss

Ynt: 1994 zj için kilitli defaransiyel kutusu lazım.. evet kartı arka cebimde şuan.ama kilitsiz çok var elinde.kilitli bulamadık.araçların üzerindekilerede bakılacak.birde arkadaşlar kaç para eder bu parça.

19. mahosss

20. mahosss

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR