Arama sonuçlarınız

1. mahosss

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! yo hayır esneme ile ilgili sorun yok yükseklik yeterli.davlumbaza sürtme yok.direksiyonu tam çevirince iç kısımdaki denge koluna sürtme yapıyo.oyuzden dışa doğru lastikler açılırsa sanırım sorun halledilir.

2. mahosss

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! çok teşekkürller.bugün tam olarak teslim aldım.250 km yol yaptım ilk izlenimlerim çok güzel şimdilik bir şikayetim yok.sadece arazi lastikleriyle bazı durumlarda sürtme oluyo onuda flanş ile halletmeyi düşünüyorum.pazar günü fotoğraf çekebilirsen eklerim.
  3. mahosss

Ynt: bir zj de ben aldım hayırlısı bakalım. teşekkürler.pazar günü fotoları çekip koyacağım.

4. mahosss

evet arkadaşlar çok fazla uzatmadan bende bir zj aldım sonunda 1994 mod sedefli gri boya değişen yok, 185,00 kmde.2 inç yüksetlme kiti,PRESİDENT HARRY II CB TELSİZ- MS 145 ANTEN,SİLVERSTONE EXTREME 117 MT LASTİK,ayrıca 4 adet yol lastıği ,ön arka çeki demiri, milano marka lpg.çok yakında...
  5. mahosss

1994 5,2 zj yardım

Ynt: 1994 5,2 zj yardım anladım ilk önce o araç içinde yazışmıştım.ama fiyat ve vergi olarak.şuan üzerine düştüğüm araç bana daha cazip geldi.

6. mahosss

1994 5,2 zj yardım

Ynt: 1994 5,2 zj yardım vermiş olduğunuz likdeki satılık aracın sahibi ile arkadaşlar sanırım.çünkü üçlü fotdaki araçlardan biri benim almak istediğim araç soldaki:)

7. mahosss

1994 5,2 zj yardım

merhabalar daha önceki bulduğum araç için konu açmıştım ama araç satılmıştı konuyu silemedim.tekrar yeni konu açmak zorunda kaldım bu seferde bu araç hoşuma gitti http://www.sahibinden.com/hatasiz-masrafsiz_94_model_arazi_canavari-87WQQaXQQ21891085WQQpXQQdisplayitem bu işte acemiyim başka...
  8. mahosss

1992 XJ Hakkında Yardım

Ynt: 1992 xj hakkında yardım araç satılmış arkadaşlar.alanada satanada hayırlı olsun.
  9. mahosss

1992 XJ Hakkında Yardım

Ynt: 1992 xj hakkında yardım forumda yazılanları okuyorum hala sanırım baya sürecek net bilgilere ulaşmam.bu model tutulan bir modelmidir.

10. mahosss

1992 XJ Hakkında Yardım

Ynt: 1992 xj hakkında yardım ilan pasif duruma geçmiş sanırım kaçırdık bu aracı.

11. mahosss

1992 XJ Hakkında Yardım

merhabalar.daha önce karavan bölümünde yazıyordum.son zamanlar bir jeep almaya karar verdim ve bu araç hoşuma gitti hakkında pek bireşey bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz.max 20,00 tl ye kadar off road donanımlı bir araç...
  12. mahosss

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım transit güzelmiş ama uygun fiyata çıkacağını sanmıyorum.5 liraya bile almış olsanız x2 diyosunuz otomatikman 10 lira oluyo vergisi şusu busu.ihalede 10 liradan aşşa kalmaz.yani 20 lira olarak düşünün.

13. mahosss

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Estafurullar abi.bende aracı buldum telde konuştuk söylenenler hoşuma gitti.cumartesi günü bakmaya gidicem.Bu sefer baktıktan sonra göstericem burda yoksa başına bi işgeliyo geçen seferki satıldı ben gidip...
  14. mahosss

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) tamam işte bende öyle söyledim toplam maliyet 15 olmalı.araç + yapılan Masraf.El becerim var ama malzeme sıkıntım var alet zerzavat.onları alıcam matkaptır jet taşıdır falan...Elektirik işinden anlamam onu...
  15. mahosss

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) tamam ozaman sorun yok.yanlış anlamayın ama toplam maliyetin 15 lirayı geçmemesi lazm.yoksa satarken istenilen paralara satılması zor olabilir.ayrıca bu çalışmalarınız beni çok tetikliyo sanırım bende usta...

16. mahosss

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) valla ben size ufaktan çıtlatmıştım ama çokta fazla kötülemek istemedim aracı.nasıl birşey aradığınızı bilmediğim için.ben arkadaşa açık açık söyledim bakmaya gittiğimde 3 yerden su alıyo dedim, nemden buhar...
  17. mahosss

Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor?

Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor? anladım ozaman 3500 kilo altı çiftdingillerde b ehliyeti ile kullanabiliyoruz.
  18. mahosss

Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor? valla ben bu konuda hiç çekinmiyorum aradığım ivecoyu bugün bulayım hemen başlarım yapmaya.birtane buldum alana kadar satıldı.şimdi birtane daha buldum cumartesi gün bakmaya gidicem.benim aradığım model sağ tarafta...

19. mahosss

Ynt: Motokaravan için Midibüs Sınıfına Giren Araçlar Neden Tercih Edilmiyor? ehliyet konusunu iyi araştıralım derim.bana bir arkdaşım çift dingil karavanı vardı. ruhsatta karavan geçince b ile kullanılıyor dedi.sanırım kişi sayısı 2+1 veya 3+ 1 e düştüğünden olabilir.tam emin değilim ama.
  20. mahosss

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) kolay gelsin bu karavana bakmaya gittiğimde bu fotoğraflar gözümün önüne gelmişti benim ve hızlı bi hesap yapıp almaktan vazgeçmiştim.bana son 12 olur demişti satan lkişi.12+10 lirada masraf hiç bir donanım yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri