1994 5,2 zj yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahosss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,714

mahosss

Kamp I
Yer
ankara
Web
www.savaskitap.com
merhabalar daha önceki bulduğum araç için konu açmıştım ama araç satılmıştı konuyu silemedim.tekrar yeni konu açmak zorunda kaldım bu seferde bu araç hoşuma gitti http://www.sahibinden.com/hatasiz-masrafsiz_94_model_arazi_canavari-87WQQaXQQ21891085WQQpXQQdisplayitem
bu işte acemiyim başka hobilerimde var ama onlardan soğuyacak sebeplerim olmadı.oyüzden baştan soğumak istemediğim için araç konusunda ve daha sonraki modifikasyon konusunda gerçekten yardıma ihtiyacım var.sizden istediğim eğer araç sizcede uygusa gidip almak istiyorum.ve aldıktan sonra ön arka çelik tampon,vinç ve off road tip jant almak istiyorum.bu araçta başka eksik göremedim.

Etiketler
Ynt: 1994 5,2 zj yardım

Uzaktan birşey söylemek pek mümkün değil . İşten anlayan bir ustanın incelemesi gerekli . Tavanda bir sarkma mı var ? Başka bir sorundan ileri gelmiyorsa yapılabilir gerçi , forumdan bir arkadaşta yaptırmıştı geçenlerde ...

Çorumda Levent arkadaşımız var . Kendisi de Zj sini satıyor hatta ilan linkini aşağıya ekliyorum . Kendisiyle de bir görüşün isterseniz , aracı tanıyor olabilir .

Aracın Plakasını alırsanız Akgün Aydına konuşabilirsiniz . Bakımı orada yapılmış . Akgün Usta yada Oğulcan Beye Gezenbilir aracılığıyla geldiğinizi de söylerseniz ellerinden geldiği kadar yardımcı olaacaklardır .

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48559.0

Ynt: 1994 5,2 zj yardım

Fotoya dikka etmedim ama Levent Hocam , Bölgedeki ZJ ekibin başını çekiyor bu sebeple tanıyor olabilir diye düşündüm . Limitiniz uygunsa kendi aracını da önerebilirim . O araçta Akgün Aydından onay almış , titizlenilmiş bir araç gerçekten ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,597
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
KARATUGLAR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.