Arama sonuçlarınız

1. A

Olivium Spor Tırmanış Yarışması

Ynt: Olivium Spor Tırmanış Yarışması MUDADOSK olarak katıldığımız yarışmada çektiğimiz bir kaç fotoyu paylaşiyim dedim

2. A

Duygu Yarsur'a Geçmiş Olsun Dileklerimizle

Ynt: Duygu Yarsur'a Geçmiş Olsun Dileklerimizle valla çok gemiş olsun
  3. A

Emniyet Kolonu Tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar, Tırmanış konusunda çok yeni olan bendeniz bir süredir emniyet kolonu araştırması yapıyorum. Karşıma Petzl, Singing Rock ve Roca diye bir kaç marka çıktı. Tabi ben bunların hiç birini kullanmadığım için performanslarını ve kalitelerini bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla...

4. A

Kamp Ocağı Seçimi

bu dediğiniz bakır tel muhabbeti tam olarak nasıl yapılıyor, gerekli olan bakır teli nereden temin edebilirim ve bu iş tehlikeli değil mi? bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim..
  5. A

Gezenbilir Kartepe Kayak Organizasyonu (16-18 Şubat 2007)

Ynt: Gezenbilir Kartepe Kayak Organizasyonu (16-18 Şubat 2007) arkadaşlar çabuk tutalım elleri, hemen oda rezervasyonu yaptırmamız gerekiyor.. rezervasyon için kesin gelecek olanlar bana isim ve soy isimlerini yazabilirler mi?? çok bomba bişi olcak galiba hehehe :)

6. A

Gezenbilir Kartepe Kayak Organizasyonu (16-18 Şubat 2007)

oooo hasan kardeşim süper bir sayfa hazırlamışsın ya.. helal olsun valla..

7. A

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... motocross
  8. A

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ahiret
  9. A

21 Ocak Kartepe Kayak Turu

Ynt: 21 Ocak Kartepe Kayak Turu beni unutmayın sakın..

10. A

Kayak Pantolonu Tavsiyesi

Ynt: Kayak Pantolonu Tavsiyesi hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..

11. A

Çek Kayakçı Jan Mazoch Komada!.

Ynt: Çek Kayakçı Jan Mazoch Komada!. sanırım kollarını ve bacaklarını oynatabiliyormuş, ve konuşulanlara cevap verebiliyormuş..
  12. A

Kartalkaya'da Kaybolan 2 Kayakçı, Jandarma Timleri Tarafından Bulundu

Ynt: Kartalkaya'da Kaybolan 2 Kayakçı, Jandarma Timleri Tarafından Bulundu abi kaan urgancıoğlu oyuncu değil mi?

13. A

Çek Kayakçı Jan Mazoch Komada!.

Ynt: Çek Kayakçı Jan Mazoch Komada!. adam çok feci çakılmış..
  14. A

21 Ocak Kartepe Kayak Turu

Bende bu tur boyunca hasan'a eşlik ettim. Beraber gerçekten çok keyifli vakit geçirdik. Öncelikle yol gerçekten çok rahattı. Hotele çıkana kadar bir dakika bile durmadık.. hotele vardığımızda kaymak için sabırsızlanıyorduk ve hemen çantaları bir kenara savurup piste atladık. hava biraz sisli...
  15. A

Ynt: Kayak Pantolonu Tavsiyesi Ya arkadaşlar Metro gossmarkette metro kart diye bişi istiyorlar. Sanırım bu kartıda her önüne gelen alamıyor. sanırım iş yerleri üzerinden alınıyormuş. Bu problemi siz nasıl çözdünüz? Tüh ya gitti pantolonlar :)

16. A

Ynt: Kayak Pantolonu Tavsiyesi ya acaba gitsek bulurmuyuz hala..
  17. A

Ynt: Kayak Pantolonu Tavsiyesi hemen gidip bende bakıcam.. fazla pantolon göz çıkarmaz..
  18. A

Bilecik Pelitözü

tamam tamam.. burdan tüm işçilerden özür diliyorum.. onlara kucaklar dolusu sevgi ve saygı..

19. A

Bilecik Pelitözü

Bu bölgede devam eden yol inşaatı yüzünden bazı rotalar dinamitle patlatılmıştır. Aynı zamanda bölgedeki işçilerin tutumuda gayet rahatsız edici olabilmektedir. Rotaların bir çoğu hatta tümü (bildiğim kadarıyla) Doğan Palut tarafından açılmıştır.. Yalnız rotalar orta ve ileri düzey tırmanıcılara...
  20. A

2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları (Universiade) Erzurum

bizde gider en azından izleriz diyorum gezenbilir olarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri