Gezenbilir Kartepe Kayak Organizasyonu (16-18 Şubat 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyahasan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,001

16-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gezenbilir Kartepe Organizasyonuna hangi gün katıl

• 16 Şubat 2007 Cuma akşamı katılmak istiyorum.

Kullanılan: 4 40.0%
  • 17 Şubat 2007 Cumartesi günü katılmak istiyorum.

Kullanılan: 6 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Ynt: Gezenbilir Kartepe Kayak Organizasyonu (16-18 Şubat 2007)

01- Seyyahasan (Hasan Paşa)
02- Autowah (Samet)
03- Yol (Sedat)
04- Deep (Mert) +1
05- Moremiles (Mehmet)
06- Serdar Kbacak (Snowboard...)

Bende gelmek isterim. Hemde tanışmış oluruz...

Selamlar,

Serdar Karabacak

Etiketler

arkadaşlar çabuk tutalım elleri, hemen oda rezervasyonu yaptırmamız gerekiyor..

rezervasyon için kesin gelecek olanlar bana isim ve soy isimlerini yazabilirler mi??
çok bomba bişi olcak galiba hehehe :smiley:

işlerimi ayarladım . gönül rahatlığıyla bende gelebilirim artık .........
bir arkadaşım daha gelecek ama onun planları henüz kesinleşmedi

Görüşmek üzere

02- Autowah (Samet)
03- Yol (Sedat)
04- Deep (Mert) +1
05- Moremiles (Mehmet)
06- Serdar Kbacak (Snowboard...)
07- Sukuşu ( Ayça ) + 1

Merhaba
cumartesi gunu hareket saati nedir?
uyarsa bende gelmek istiyorum...

heyooooooooo......ben de geliyorum +1 ile beraber..ama bu +3 e cikmasi muhtemel...cuma gunu nobetciyim ctesi sabah 9 da cikabilirim en erken..saat kacta nerede bulusmayi planliyoruz? bi de..mertcim bana scubayi ogrettgn gibi board i da ogretecen degil miiiiiiiii?gorusmek uzere

sen gel hallederiz :smiley:
ama boardu beraber öğrenicez sanırım :smiley:

aysedolar' Alıntı:
heyooooooooo......ben de geliyorum +1 ile beraber..ama bu +3 e cikmasi muhtemel...cuma gunu nobetciyim ctesi sabah 9 da cikabilirim en erken..saat kacta nerede bulusmayi planliyoruz? bi de..mertcim bana scubayi ogrettgn gibi board i da ogretecen degil miiiiiiiii?gorusmek uzere

02- Autowah (Samet)
03- Yol (Sedat)
04- Deep (Mert) +1
05- Moremiles (Mehmet)
06- Serdar Kbacak (Snowboard...) +2
07- Sukuşu ( Ayça ) + 1
08- Aysedolar (Ayşe) +1

Herkse selam... Ben +2 oldum...

Selamlar,

Serdar Karabacak

Kar kalınğının 50cm. nin altına düşmesi ve önümüzdeki günlerde de kar beklenmemesi sebebiyle Kartepe turumuz iptal edilmiştir. İleri ki haftalarda tekrar organize edilecektir.

Arkadaslar gercekten guzel organizasyonlar ama genelde Istanbul ve yakin cevresi katilabiliyo. Ben de diyorum ki Dogu Karadeniz Bolgesinde ki arkadaslar Artvinden Samsun'a kadar mesela biz de biseyler organize etsek haftasonlari bulussak, Istanbul tayfasina baktikca imreniyorum yani bizim basimiz kel mi ??? :eek: ::smiley: :p ;D

Bence de Erhan'ın gözü kaldı :D İlker, aslında dediğin gibi karadeniz bölgesinden bayağı üyemiz var ama nasıl harekete geçeceksiniz onu bilmiyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR