Arama sonuçlarınız

1. B

Defender Ic Doseme

Merhaba 6 yıl aradan sonra yeniden (daha doğrusu dinmeyen )defender sevdam harekete gecirdi beni.yeni bir defender alacağım ancak benim için ic dizayn çok önemli orijinaline uygun temiz bir ic dizayn istiyorum.ancak kapi ödemelerinden tutun da arka da sag ve sol kucuk cam cercevelerini temiz...

2. B

Satın Almak İçin Defender Arıyorum

Ynt: Satın Almak İçin Defender Arıyorum Katılıyorum almak isteyince araç bulunamıyor satmaya kalk alıcı yok. Ama aramızda da bu heyecana kapılıp dünyalar kadar para daha önemlisi zaman harcayıp sanayilerde tanımadık usta kalmayıncaya kadar hepsi ile samimi olup sonra maliyetinin çok altında...
  3. B

Ynt: Satın Almak İçin Defender Arıyorum Tam bir rakam yok tabiki aracına göre de değişir ama şunu söyleyebilirim 12-15 arası. Ben 1987 düz dizeli aracımda hibe yolu ile Türkiyeye girenlerden orjinal hid.direk.ve çok diri çok bakımlı ve donanımlı idi bu aralıkta satmıştım.Tabiki değerinin...

4. B

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Çok teşekkür ederim.Gerçekten defender sahibi herkeste olmalı bu dökümanlar.
  5. B

Merhaba arkadaşlar daha önce düz dizel bir defenderim vardı ve çok güzeldi.Ama tek araç olarak yeterli olmadığından satmak zorunda kalmıştım.Şimdi yeniden almak istiyorum ancak malum sitedeki araç fiyatları çok uçuk ve araçları da bilmediğimden cesaret edemiyorum.Uygun ilk etapta fazla masraf...

6. B

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Bu şekilde bilgilere gerçekten çok ihtiyacım var b-gokturk@hotmail.com (adresteki- normal tire alt değil) gönderebilirseniz çok sevinirim

7. B

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri ??? özür dilerim arkadaşlar.
  8. B

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar Amsaray'da satışa sunulan LR lerin ikisine minibüs yazmışlar bunlar beş kapılı olanlardan mı bilgisi olan varmı ?
  9. B

Satılık - 1987 Model Defender (215.000 Km.)

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender (215.000 Km.) (Takip) Hayırlı satışlar

10. B

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Lokman bey öncelikle ortalığı bulandırma değiminiz yanlış ve kaba olmuş. Kimsenin burada ortalık bulandırma gibi bir düşüncesi yok. Artı bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Siz de ben 1 ödedim demişsiniz bilginizi paylaşmışsınız teşekkürler. Kaldıki...

11. B

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar araçların Defender lerin KDV si 18 biliyorum daha önce telekomdan -tapu kadastrodan araç alan arkadaşlar hep aynı oranı ödedi. İhaleden önce sorduğumuz telekom yetkilileride 18 dediler.
  12. B

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar satılmayan araçların hangileri olduğunu nası öğrenebiliriz ve nasıl teklif verilecek ne zamana kadar bilen var mı

13. B

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar bu telekom ihalesinin sonuçları herhangi bir sitede yayınlan dımı nereden bakabiliriz
  14. B

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar merhaba Türk telekomun bu ihale sonuçlarını nereden bakabiliriz acaba bilgisi olan varmı
  15. B

Ankara da defender ustası

Ynt: Ankara da defender ustası Teşekkürler arkadaşlar

16. B

Ankara da defender ustası

Arkadaşlar Ankara dayım aracımı bakım yaptıracağım birilerini önerebilir misiniz
  17. B

Defender Ruhsatname

Ynt: Defender Ruhsatname Arkadaşlar benim muayene 2 yıllık 2 yılda bir yapılacak
  18. B

Şnorkel den gelen ses uğultu

Arkadaşlar Şnorkeli bağladım ama müthiş ses uğultu geliyor sürücüyü çok rahatsız ediyor bu normal mi acaba. Birde bu sesin Hava filtresinin yağlanması gibi birşey var mı.Ustanın biri hava filtresini yağlayalım ses kesilir dedi emin olmadığımdan yaptırmadım . Doğruluk payı var mı ?

19. B

Defender Ruhsatname

Ynt: Defender Ruhsatname Plaka değiştiği için TÜV e tesbite gönderdiler oradaki arkadaşlar 6 kişi olamayacağını söylediler tekrar trafiğe yollayıp trafikte ne ve kaç kişilik olduğunu öğrenin hata olabilir dediler trafiğe gittim 6 kişi Hususi otomobil(arazi taşıtı) geçtiğini söylediler 2...
  20. B

Defender Ruhsatname

Ynt: Defender Ruhsatname Arkadaşlar ben de bayburt tayım aracımı yeni aldım satışını da aldım Otomobil (Arazi Taşıtı) yazıyor aracıma 6 kişilik olarak geçiyor. aynı şekilde ruhsatıma işlendi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri