Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor hoş geldin 2rull, yaş ortalaması yok bizde, her yaştan, herkese açık gezi toplantılarımız...

2. A

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2007)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2007) Gercekten güzel bir kortej oldu, bizi arabasında misafir eden Yücel'e ve diğer arkadaşlara cok teşekkür ederim. Yemek de cok güzeldi :). Şimdi sıra fotoğraflarda, Amina ve Elif sizi bekliyoruz...

3. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor bak gördünüz mü Elif de benden yana... Heeey yok mu arttıraan... Hadiii waffle yemek için kampanya yapıyoruz...:D
  4. A

Sarajevo'da İftar Sofraları

Ynt: Sarajevo'da İftar Sofraları biz Bosna'yı buraya getirdik ;D şimdi Bosna buradayken bi yiyelim. Sonra özellikle gideriz oraya...

5. A

Ynt: Sarajevo'da İftar Sofraları ben anlamam yapıcaksın bize o tatlıdan...hadi ara anneyi al tarifini... ayrıca ilk denemen olmasın lütfen şimdiden bir kac kez yap da biz gelene kadar elin alışsın ;D

6. A

Sarayevo - Başçarşı

Ynt: Sarayevo - Başçarşı Arkadaşlar seneye yaz tatilimizi Amina nın yanında geciriyoruz... Yazlığı hazır et Aminacım...
  7. A

Ynt: Sarajevo'da İftar Sofraları aminaa... bunlar ne yahuu..Allah tan ramazan da bakmamışım yoksa kesin 15 gün misafir olurudm sana.. Hepsi birbirinden iyiydi bee... Kendimi Hacıabdullah'da katalog cekimi için hazırlanmış yemeklere bakıyor gibi hissettim :) o kuzuya da içim gitti... Kızım hiç...
  8. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor eheheh... o zaman sirkeci ve sultanahmet kısmına gelince ayrılırım...olur de mi?

9. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor karara uymadığımı kim söyledi yahu... :o hatta saygı duyuyorum ve o gece katılmamayı tercih ediyorum... ;) Gerçekten o güzergahları cok kez gezdik... Başka bir gece gezisinde görüşmek dileğiyle, size iyi eylenceler...

10. A

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu İstanbul'u Gece Fotoğraflamaya Devam Ediyor sedatcım zaten benim tripotum yok. gece tripotsuz olmuyor malesef... Amina yaa oraları gezdik amaa... Behiye cok güzel bir fikir atmıştı ortaya kaldığımız yerden devam edelim diye...niye öyle yapmıyoruz kiii :((( Hem...
  11. A

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir.com Korteji (2007)

fotoğraf grubundan misafir kabul ederseniz eğer beni de ekleyin lütfen... ofisimin penceresine astığım bayrağımı da alırım yanımaa... yaşasın cumhuriyet...

12. A

ben oraları gece de gördüm sedatcııımm... hatta en son fundayla iftar yaptık orda,gece gezisi olduğu gün... :)
  13. A

bu gezide yokum ben... listeye kim ekledi beniii???
  14. A

Ya hani ikinci geziye kaldığımız yerden devam edecektiiikk??? En son Ortaköy de kalmıştık...Niye tekrar gezdiğimiz yerleri geziyoruuuuzz... Sirkeci ve Sultanahmet e hiç gitmediysek en az 3 defa gitmişizdir... Bir tek ben mi böyle düşünüyorum??? 01- Amina Seçeroviç 02- Mustafa Tekiner 03- Aliko...

15. A

Tuz Gölü

Ynt: Tuz Gölü Caner hayırdır??? Tek başına gezi mi planlıyorsun? :P
  16. A

Gezenbilir 1. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007)

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007) Behiye süper bir fikir... Gercekten en son Garipçe yi bulana kadar yapalım bu geziyi...Zaten İstanbul Garipçe de bitiyor, oradan sonra yol yok :) bitirelim İstanbul'u ;) Ben bizim oradaki lokantayı da ayarlarım, denize karşı açık...
  17. A

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007) Evet Mustafa döktürmüşsün hepsi cok güzel... Ve sanırım herkesde en fazla 15-20 cm sol yada sağdan cekilmiş hemen hemen aynı kareler mevcut... Yorgunluğunu atabilen var mı? Ben hala cok yorgunum da :D

18. A

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007) Amina unuttun mu ya hu birlikte aldık ya o şalvarı... ;) Sabah 8 de eve girmiş olsam da gercekten iyi bir gezi oldu. Bu arada fotograflari niye yukleyemiyorum anlayamadim... 30 dakikadır uğraşıyorum ama sonuc alamdım...
  19. A

Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğrafı

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğrafı çok iyi yapmışsın xano... biz kalabalığı çok severiz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri