Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Symbian İçin Navigasyon Yazılımları?
Merhaba, uzun zamandır bu konuda araştırma yapıyorum. Birçok program denedim.
Bunların içinde AFTrack isimli bir gps programı var, başarılı bir program.
http://afischer-online.de/sos/AFTrack/index.html bu linkte ayrıntılı bilgisi var.
Ynt: Symbian İçin Navigasyon Yazılımları?
Merhaba, bende nokia 5800 var. Arazide rota iz kaydı yapabileceğim bir program arıyorum, önerebileceğniz bir program varmı?
Google earth veya maps devamlı şebeke bağlantısı istediğinden bir sonuç alamadım. Teşekkürler..
Ynt: G.VİTARA GET İLE YÜKSELTME VE ALT KORUMA
Merhaba, orjinal ölçülere göre ( 215/65/16) lastiklerden 2,45 cm bir yükselme sağlamışsınız. 3 cm'de getleri katarsak 5,45 cm toplam yükselme sağlanmış diye düşünüyorum. Orjinal ölçüleride aşağıda ekliyorum,umarım size faydası olur.
Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Güzel bir gezi oldu. Hafıza kartındaki sorun nedeniyle fotoğrafların çoğunu aktaramadım. Aktarabildiklerimi ekliyorum.
Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)
Herkese merhaba,
Öncelikle herkese sağlıklı , mutlu bir yıl dilerim.
Geçen hafta işlerimden dolayı balaban göleti gezisine katılamadım, bu hafta bir aksilik olmazsa katılmak istiyorum.
1.Erdal Abi
2.Ademi
3.Çağatay-Arzu
4.Hasan...
Ynt: Bu da Benim Direksiyon Sorunum? Direksiyon - Lastik Doğrultuları...
Merhaba,direksiyon tekerlek doğrultusunu bir ön düzen servisinde düzelttirebilirsiniz,tabi bu ön düzenle ilgiliyse.Tarifinizden öyle olduğu anlaşılıyor.Başka sebeplerden oluşmuşsa ön düzeni yapan usta bunun nereden...
Ynt: Grand Vitara 1.6 Yakıt Tuketimi ve Cam Sorunu
2004 model grand vitara 3k otomatik kullanıyorum , 100 km'de 9,5 lt yakıyor. 14 Lt çok yüksek bir tüketim.Servise baktırmanızda yarar var.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim, çok keyifli bir geziydi. Dik çıkışlar ve inişler muhteşemdi. Yeni gezilerde görüşmek üzere...
Yeni gezi olarakta Kar yağarsa Nif gezisi güzel olabilir.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (14-15 Kasım 2009)
Hemen veriyorum, yanlız gezi sonrası linki açılmadı daha..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44130.0