Arama sonuçlarınız

1. sly

Otomatik Camlar-merkezi Kilit Ve Ic Izolasyon ( 3u1arada)

Adana da Izolasyon ile ilgili olarak bende TAKIP diyeyim.

2. sly

T5 Motokaravan Yapmaya Çalıştık

Sanirim son fotografta yer alan RUHSATtaki kimlik bilgilerinizden bahsediyorlar. Bence de onu kaldirmaniz da yada ilgili kisimlari sansurlemenizde fayda var ;)
  3. sly

Defender Almak Istiyorum

Eger sadece durusunu begendiginiz icin DEFENDER alma niyetinde iseniz, yol yakinken butcenize uygun baska araclar arayisina girmenizi tavsiye ederim. Zira soz konusu butceniz ile Cok cok iyi durumda masrafsiz arac bulma ihtimaliniz dusuk. Uygun 2.5 duz dizel 5 kapilar bile artik sizing butceniz...

4. sly

300 Tdi Defender 110 Almak Istiyorum.

Kesinlikle oyle, tesekkur ederim
  5. sly

300 Tdi Defender 110 Almak Istiyorum.

o araci ben aldim hocam =)

6. sly

Defender'e Klima Yapalım

Adananin 45 derece sicaginda konuyu hortlatayim. Basarili sekilde klima uygulamasi yaptiran oldu mu son zamanlarda? Tavsiyeler ne yonde?

7. sly

İlk Off Road Aracım Defender

Ustadi Ustadim, Ilk defendera, Oxellikle yakit tuketimi konusundai kriterleri baz alirsak, Hard Core giris yapmissiniz. 3.5 V8 standart karburatorle zaten somurur araci. Dizel turevi digger motor secenekleri ile giris yapmis olsaydiniz eminim ki araciniz hala altinizda olurdu. Sahsi...
  8. sly

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

Araci yakindan inceleme sansina sahip oldum. Cok cok guzel bir arac. Esim uzerindeki etkisi, benim acimdan cok hos olmasa da, yakinlarimda bir 130 gormek cok keyifli idi, Ibrahim bey ve ustalari projenin ve aracin orjinalliginin hakkini vererek ilerliyorlar.
  9. sly

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

Hayirli olsun, Sanirim hasan beyin araci bu. Gule gule kullanin Simdi fark ettim, adanadaymissiniz. Bu daha hos oldu

10. sly

Defender Toplama Planı

BEnim sahsi olarak izleyecegim plan: 1-Oncelikle motor rektefiye icin, sansimanlar bakim inecek, 2-Bu sirada kaporta ve boya isleri 3- Koltuk doseme vs sokulup kaplamaya gidecek ( ya da degisecek) 4- Boyadan hemen sonar Arac ve motor kismi bosalmisken, isi ve ses yalitimi yapilacak (bituself +...

11. sly

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Gelecek planlar icin, takip diyelim
  12. sly

Satis Islemleri Ve 3.5 V8 Alternatif Motor Secenekleri

3.9 disco + edelbrock karburator secenegi uzerinde kafa yormaya basladim. 3.9 fabrika cikisi 188 hp diye biliyorum. Baslangicta standart cift karburator, ilerleyen zamanda maddi acidan rahatlayinca, edelbrock. 3.5 yanlis bilmiyorsam 3532 cc olarak ruhsatta gecmekte, zaten 3500-4000 cc vergi...

13. sly

Cevap icin tesekkurler, niyetim 3.5 yerine 2.5 e inmek degil, ayni guc seviyesinde alternatif bir motor aramak. En kotu V8 tekrar satin alinip takilabilir, ben alternatif ne yapilabilir onun arayisi icindeyim. Sanirim ilk yazida bunun aciklamakta eksik kaldim.
  14. sly

Sevgili dostlar, ustatlar Konuyu uzatmadan direk soruma gelmek istiyorum. Motor`u( ve sansuman) olmayan aracin satis islemi nasil gerceklestirilir? Diger soru da satista problem yoksa, hazir uzerinde motor yokken, V8 e alternatif olarak (muhtemel Tup takilma isteginden dolayi mumkun...
  15. sly

V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

Bu tarz projeleri okurken, fotograflarin ucmus olmasina cok sinirleniyorum. Yazik olmus guzelim konulara

16. sly

2010 model defender 110 crew cab

Yeni konu acmamak Adina, eski konuyu hortlatayim. 5 kapi 110 4 kapi crew cab e cevrilirse, resmi evraklarda ne gibi degisiklikler yapilir? Yada bu degisiklik mumkun mudur? Ornegi var midir?
  17. sly

1994 Defender Pick Up King Cab Yapımı

fotografla gelismeleri alabilir miyiz?
  18. sly

Defender 110 Dan 130 A Dönüşüm

yorum eski ama Mustafa beye nasil ulasabilirim ? Elinde hala bu tarz araclar bulunma ihtimali var mi ?

19. sly

Defender + Cummins Motor Uygulamasi

Bu detaylı cevap için çok teşekkür ederdim. Projenızın detaylarını, başladığınızda paylaşırsanız memnun olurum. cummins 4 silindir arayışına ağırlık vermeye baslayayım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri