Arama sonuçlarınız

1. ademland

Td5 Motor Bilgisi

Ynt: Td5 Motor Bilgisi AKSİNE PERFORMANS DAHA İYİ OLUR MOTOR İLK YAPILDIĞINDA YAKIT BİRAZCIK ARTAR ANCAK BU MOTORUN AÇILMA SÜRESİ KADARDIR YANİ 2000KM KADAR SONRA YAKIT SARFİYATI DÜŞMEYE BAŞLAR.

2. ademland

Discovery Td5 Satılık

2000 model satılık DİSCOVERY TD5 32000 tl dir. temiz ve bakımlı araç müşterimize ait ilgilenenler bu nolu telden ulaşabilirsiniz TEL : 0536 287 75 56 ADEM KARNUÇU
  3. ademland

Yeni Araç Alacak Arkadaşlara Tavsiye

Ynt: Yeni Araç Alacak Arkadaşlara Tavsiye YILDIZ S.R.V. ATATÜRK OTO SANAYİİ 2.KISIM 32.SOKAK NO:1351 MASLAK/ İST

4. ademland

Yeni Araç Alacak Arkadaşlara Tavsiye

MERHABALAR.... YENİ ARAÇ ALACAK ARKADAŞLAR ARACINIZI ALIRKEN ÜCRETSİZ EXPERTİZ HİZMETİMİZDEN LÜTFEN YARARLANIN BİLİNÇSİZ ARAÇ ALMAYIN. YADA ARACINI ALMIŞ ARKADAŞLAR SİZLERDE ARACINIZIN DURUMUNU MERAK EDİYORSANIZ BİZLERE ÜCRETSİZ OLARAK ARACINIZI GÖSTERİN VE ARACINIZIN NE DURUMDA OLDUĞUNU...
  5. ademland

Td5 Motor Bilgisi

Ynt: Td5 Motor Bilgisi MERHABALAR.. BURADA BERKAY BEYE HAK VERMEMEK İMKANSIZ DEDİĞİGİBİ BİR ARACIN MOTOR ÖMRÜNÜN HER NEKADAR PARÇA ÖMRÜNE DAYALI OLMASI GEREKSEDE KULLANIMLADA BU SÜREYİ UZATMAK YADA KISALTMAK MÜMKÜNDÜR. ARACINIZI SERVİSLERE GÖTÜRDÜĞÜNÜZDE PERİYODİK BAKIM YAPILMASINI İSTİYORSUNUZ...

6. ademland

su eksiltme

Ynt: Su Eksiltme öncelikle herkese merhaba... arkadaşlar aslında kronik sorun fabrika üretiminde var doğrudur fakat biz ustalarda bunun için varız. bizler bu sorunlar üzerinde durarak arızaları çözüp birdaha aynı arızaları yapmaması için elimizden geleni yapıyoruz. hararet sorunu olan yada su...

7. ademland

4.6 Range Rover 95-2001 Arası Ön-arka Suspansıyon Kıtı Gelmiştir.

Ynt: 4.6 Range Rover 95-2001 Arası Ön-arka Suspansıyon Kıtı Gelmiştir. maslak oto sanayide geniş yedek parça kapasitesiyle türkiyenin her bölgesine yaptığı hizmetlerle bizlerden desteklerini esirgemeyen SEVESE OTO SERKAN beye teşekkürlerimizi borç bilir... başarılarının devamını dileriz...
  8. ademland

Land Rover Ücretsiz Expertiz Hizmetimiz...

Ynt: Land Rover Ücretsiz Expertiz Hizmetimiz... biz bizamanlar osmanlıydık yedi cihana hükmederdik. şimdi cahillik diz boyu amerikanın esiri olduk.
  9. ademland

Land Rover Ücretsiz Expertiz Hizmetimiz...

LAND ROVER FARKINI YAŞAMAK YOLLARDA BİR ADIM DAHA ÖNDE OLMANIN AYRICALĞINI YAŞAMAK İSTEYEN DEĞERLİ LAND ROVER ADAYLARI... LAND ROVER ALMADAN ÖNCE LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇEREK ÜCRETSİZ EXPERTİZ YAPTIRIN. HEM ALACAĞINIZ ARAÇTAN EMİN OLUN, HEM BU ARAÇLARI YAKINDAN TANIMA İMKANINA SAHİP OLUN...

10. ademland

Ücretsiz Expertiz Hizmetimiz...

DISCOVERY FARKINI YAŞAMAK YOLLARDA BİR ADIM DAHA ÖNDE OLMANIN AYRICALĞINI YAŞAMAK İSTEYEN DEĞERLİ DISCOVERY ADAYLARI... DISCOVERY ALMADAN ÖNCE LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇEREK ÜCRETSİZ EXPERTİZ YAPTIRIN. HEM ALACAĞINIZ ARAÇTAN EMİN OLUN, HEM BU ARAÇLARI YAKINDAN TANIMA İMKANINA SAHİP OLUN...

11. ademland

Land Rover Acil Yol Yardım

LAND ROVER acil yol yardım için 7/24 ulaşabileceğiniz, ve çaresizce beklemenize son verecek bir numaraya sahipsiniz artık. İstanbul içi her an her saniye aracınızla ilgili hertürlü sorunda bir telefon kadar yakınız. ARACINIZ - ARACIMIZDIR misyonuyla çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli LAND...
  12. ademland

Land Rover Acil Yol Yardım

LAND ROVER acil yol yardım için 7/24 ulaşabileceğiniz, ve çaresizce beklemenize son verecek bir numaraya sahipsiniz artık. İstanbul içi her an her saniye aracınızla ilgili hertürlü sorunda bir telefon kadar yakınız. ARACINIZ - ARACIMIZDIR misyonuyla çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli LAND...

13. ademland

2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi

Ynt: 2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi eger istanbulda ikamet ediyorsanız ekspertiz ve diger konularda yardımcı olurum saygılar. ADEM KARNUÇU:0536 287 75 56 nolu telden bana ulaşabilirisiniz.
  14. ademland

1997 Range Rover Volant Abs Traction İliskisi

Ynt: 1997 Range Rover Volant Abs Traction İliskisi okuyucu tırnaklardan dolayı motor devri düzgün olmadığı için gaz yemeside düzgün olmaz. o bakımdan vites geçişlerinde düzensizlik olur. abs arızasına gelince... abs okyucuların kablalarını koparmış olabilirler, yada abs okuyucuları...
  15. ademland

Range Rover 4,6 HSE 1997 model

Ynt: Range Rover 4,6 Hse 1997 Model konu baya eski tarihli ama böyle birseyle karşı karşıya kalanlar için yazıyorum sağ ön koltuğun altındaki ana beyin diye adlandırdığımız kontrol ünitesinden yapar saygılar

16. ademland

Ynt: 1997 Range Rover Volant Abs Traction İliskisi ayrıca motorun üzerine dökülen yağı bu işlemi yapan arkadaşlar temizlemedilermi. herhangi biyere zarar vermez. yalnız ordan dökülen yağ egzostun üzerine damladığından alev alır. ve araç yanar. obakımdan iyi temizlenmeli. volant sensörünün...
  17. ademland

Ynt: 1997 Range Rover Volant Abs Traction İliskisi slm öncelikle geçmiş olsun kadir bey. volantın üzerindeki yamulan tırnakları düzeltsinler. nasıl düzelteceklerine gelince... okuyucu sensörün ucunda ince bir pim vardır, volanttaki tırnaklar karşılıklı dizili olarak montelidir ve bu tırnaklar...
  18. ademland

Freelander şanzıman sorunu

Ynt: Freelander Şanzıman Sorunu bana telden ulaşırsanız telden konuşarak anlatırsanız daha iyi olur çözüm bulamaya gideriz saygılar. ADEM KARNUÇU : 0536 287 75 56

19. ademland

Ynt: Freelander Şanzıman Sorunu srd5330 arazi şanzımanı arazası oldugunu sizin aracınız için belirttim saygılar
  20. ademland

Ynt: Freelander Şanzıman Sorunu konun üstünden baya zaman geçmiş ama aracınızın arızası büyük ihtimal arazi şanzımanı arızası gibi görünüyor.saygılar adem karnuçu tel:0536 287 75 56

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri