Arama sonuçlarınız

1. ademland

Kalorifer Fanı Çalışmıyor Ve Silecek 3 Dk Sonra Devreye Giriyor

Ynt: Kalorifer Fanı Çalışmıyor Ve Silecek 3 Dk Sonra Devreye Giriyor rezistansın geçtiği yerde temas etmesi gereken bişey yok malesef tamiri yok. çünki resistansın içini tamir etmek için yüzeyindeki taşı kırmanız gerekir kırdıktan sonra tamir etsenizde tekrar kaplayacağınız o maddede bir taş...

2. ademland

Ynt: Kalorifer Fanı Çalışmıyor Ve Silecek 3 Dk Sonra Devreye Giriyor resimde göstermiş olduğunuz rezistansın genelde çatlak olan bölümünün içinden kopuk oluyo birde ucundaki diyotu multi metre ile ölçün sağlammı ayrıca kontrol kalemi yardımı ile kademe düğmesini 1,2,3 konumlarına getirerek...
  3. ademland

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum ustadım merhaba öncelikle dünyaya birkere geliyoruz. hepimiz herşeyin iyisine güzeline layığız. 25000 tl ye çok temiz freelander 1.8 alabilirsin aldıktan sonra ustan iyi ise problem çıkarmaz temiz nasıl bulabilirim diye sorarsan tavsiye edebileceğim araç olur...

4. ademland

Ynt: Kalorifer Fanı Çalışmıyor Ve Silecek 3 Dk Sonra Devreye Giriyor merhaba kalörüferle ilgili sorununuz için lütfen telden ulaşın arızanızın sebebi belli fakat yazarak tarif edersem anlamanız zor saygılar adem karnuçu tel:536-287-75-56
  5. ademland

Range Rover Classic 99 Model El Freni Ayarı

Ynt: Range Rover Classic 99 Model El Freni Ayarı slm ben maslak oto sanayi sitesinden range rover ustası adem karnucu 0536 287 75 56 nolu telden ararsanız yardımcı olmaya çalışırım saygılar.

6. ademland

Range Rover P38

Ynt: Range Rover P38 slm ben maslak oto sanayiden adem karnucu 0536 287 75 56 nılu telden ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım saygılar.

7. ademland

2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü

Ynt: 2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü slm arkadaşım öncelikle geçmiş olsun önemli olan sana bişey olmamış aracına gelince şayet binmek istiyorsan aracını o yüksek fiyatlar çıkartan serviste değilde daha uygun yapan herhangi bir servise çektirme özgürlüğüne sahipsin ayrıca kaskonunda işine...
  8. ademland

1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor

Ynt: 1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor enis beyin dediği gibi contanız yanık olabilir ilave olarak avans ayarınızada baktırmanızı tavsiye ederim
  9. ademland

2004 Td4

Ynt: 2004 Td4 sayın 112 aracınızın arızasını telden anlatırsanız karşılıklı soru cevap olarak daha net bir bilgi verebiliriz çünkü aracınızdaki vuruntu birçok sebepten olur önemli olan hangi şartlarda vuruntu yaptığıdır. bunu anlamamız için biz size bazı sorular soracağız sizde sorduğumuz...

10. ademland

Freelander TD4 Motorun Ömrü Kaç Kilometre?

Ynt: Freelander Td4 Motorun Ömrü Kaç Kilometre? Maslak Atatürk Oto Sanayide YILDIZ SERVİS olarak siz degerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her türlü araçların cihaz ve tecrübe ile tamir ve onarım hizmeti yapılmaktadır. LAND ROVER, BMW, MİNİ COOPER her türlü çıkma ve yeni yedek...

11. ademland

discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi

Ynt: discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi teşekkür ederim özay bey her zaman beklerim buyrun gelin.
  12. ademland

Ynt: discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi slm dikkat ederseniz hüseyin usta için bişey demedim kendisinide tanırım bilirim işinde iyidir. ben bu işten anlamayıpta bu siteden arızaların nasıl çözüldüğünü bulup sorada başkalrının arabalarını kolayca halledip çok...

13. ademland

Ynt: discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi Nezaman isterseniz uğrayabilirsiniz sadece bir çay içme zaman zarfinda arizanizin teşhisi konulacak ve size gösterilecektir. Yaptırıp kaptırmamak tabiki size kalmış.bu arada arıza teshisimiz ücretsiz olup çay...
  14. ademland

Ynt: discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi slm arkadaşlar şikayetlerinizi okudum ve durumunuza biraz üzüldüm açıkçası arızanız çok basit bir arıza ve 1500 2000 tl paraları boşuna harcamışsınız. arızanızın nedenini öğrenmek için ve uygun fiyatlara çözülmesini...
  15. ademland

Freelander Üst Kapak Sorunu Yardım

Ynt: Freelander Üst Kapak Sorunu Yardım nezaman isterseniz araya bilirsiniz.umarım fazla bişey çıkmaz.saygılar

16. ademland

Freelander Üst Kapak Sorunu Yardım

Ynt: Freelander Üst Kapak Sorunu Yardım çıkma yada yeni her türlü parçada yardımcı olabiliriz saygılar. ADEM KARNUÇU TEL:0536-287-75-56
  17. ademland

1998/2006 freelander direksiyon aırbag çıkma sağlam

Ynt: 1998/2006 freelander direksiyon aırbag çıkma sağlam 400 tl olur
  18. ademland

P38 range rover da kırmızı antifiriz kullanımı

Ynt: P38 range rover da kırmızı antifiriz kullanımı aracınız p38 ise yeşil antifiriz koyacaksınız kırmızı renk antifiriz oktanı yüksektir ve aracınızda su kaçakları meydana gelecektir aracınızın suyunun devirdaim olduğu tüm bölgelerde en çürük yer neresi ise oradan sızdırmaya...

19. ademland

dereceli egzantirik

Ynt: dereceli egzantirik pistonları ne takacaksanız egzantiriğide ona göre takmalısınız yani diyelimki pistonları değiştirmediniz sizin pistonlar 3.5 pistonu araca 3.9 egzantirik takamazsınız yani egzantiriğe göre değil pistona göre egzantirik takacaksınız pistonları 3.9 yapacaksanız...
  20. ademland

range rover merkezi kilit, alarm, immobilizer sorunu

Ynt: range rover merkezi kilit, alarm, immobilizer sorunu kumanda çalışması için tanıtmaları yanlış yapıyorsunuz dikkatle okuyun lütfen öncelikle yazacaklarımı okuyun ve seri bi şekilde yapın kapıların hepsi kapalı olsun. anahtarı kapı koluna sokun daha sonra kilitleme tarafına çevirin ve orta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri