112
Yeni Üye
merhaba bu yazıyı bir konunun altına ilgili olduğu için yazmıştım sanıyorum dikkat çekmedi.yeni konu açmak zorunda kaldım.benim aracım 2004 freelander1 td4 SE araç yolda giderken vuruntu yapmaya başladı.iyi bir özel sevis kontrol etti bilgisayara bağladı sadece tiptronik müşürü arıza gösterdi.bunun dışında yapılan yol testinde ön akslarda arıza olduğu ve vuruntunun bundan kaynaklandığı söylendi.
arızalı olan aks yenisi ile değiştirildi(sağ ön) diğer taraf sağlam.aks değişimi sonrası 100 km kadar yol yaptığımda vuruntunun devam ettiğini gördüm.araç vuruntu yaparken aynı anda alt kısmından metal sesleri duydum.gaza bastığım müddetçe vuruntu olabiliyor.inişlerde gazdan ayağımı çekince olmuyor..
ne tavsiye edebilirsiniz .şimdiden teşekkürler.
arızalı olan aks yenisi ile değiştirildi(sağ ön) diğer taraf sağlam.aks değişimi sonrası 100 km kadar yol yaptığımda vuruntunun devam ettiğini gördüm.araç vuruntu yaparken aynı anda alt kısmından metal sesleri duydum.gaza bastığım müddetçe vuruntu olabiliyor.inişlerde gazdan ayağımı çekince olmuyor..
ne tavsiye edebilirsiniz .şimdiden teşekkürler.