Arama sonuçlarınız

1. cetinartan

Hella Rally'e 1000 Sis Farı

Ynt: Hella Rally'e 1000 Sis Farı Merhaba, Halen bunlardan elinizde mevcut mu ? Bunlar delici tipi camlı olanlardan mı ?

2. cetinartan

Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında Merhaba , Dediğiniz gibi buranın fiyatları gayet uygun ancak burası benim tahminime göre ana firmaların elinde kalan malları sattığı için çok fazla çeşit, renk, beden falan bulunamıyor, o konuda haklısınız. Yalnız sizin de dikkatinizi çekmiştir...
  3. cetinartan

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında Size özelden yazmak yerine buradan bilgi vereyim dedim. Belki bu konuya bakan başlarına da yarayabilir. Ben ve çalıştığım yerdeki birçok arkadaş (en az 7-8 kişi) bu siteden çok sayıda alışveriş yaptık ve her zaman normal kredi kartlarımızı...

4. cetinartan

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında www.sierratradingpost.com adresini öneririm. Ben ve birçok arkadaşım buradab çok sayıda malzeme aldık. Burası sadece Outlet ürünleri satan biryer ve fiyatları çok çok uygun. Ortalama fiyatları buradaki aynı marka ve modellere göre %50-80 daha ucuz...
  5. cetinartan

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Ben de aranıza katıldım arkadaşlar. En alta ekledim aracımı 01 - Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki Jimny-2004) Bolu 04 - İlker...

6. cetinartan

Jimny için yükseltme ve kilitli diferansiyel tavsiyesine ihtiyacım var !

Ynt: Jimny için yükseltme ve kilitli diferansiyel tavsiyesine ihtiyacım var ! Bana da plastik olanlar pek sağlam gibi gelmedi okuduğumda. Alüminyum olanını tercih edebilirim bende. Peki bunun hazır olarak satılanı yok mu, maalesef tanıdık bir tornacı yok ve de bu işlere ayıracak vaktim hemen...

7. cetinartan

Ynt: Jimny için yükseltme ve kilitli diferansiyel tavsiyesine ihtiyacım var ! Çok teşekkürler cevabınız için. Bu takozları nereden bulabilirim? Bunların çeşitleri var mıdır?
  8. cetinartan

Merhaba gezenbilirciler, sizlerin tecrübelerine dayanarak birkaç konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Kısa bir süre önce 2005 model bir Jimny AT satın aldım ve araca ufak ufak modifikasyon yapmak istiyorum. Ciddi off-road yapmayacağım için M/T lastik takmak yerine aracın standartdında...
  9. cetinartan

Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme

Ynt: Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme Merhaba, ben de çok kısa bir süre önce 2005 model bir Jimny satın aldım ve ufak ufak modifikasyon yapmak istiyorum. Ciddi off-road yapmayacağım için M/T lastik takmak yerine standart olan aracın lastiklerini Bridgestone Dueler AT/694 lastikle değiştirerek işe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri