Arama sonuçlarınız

1. A

Endüstriyel Dağcılık Sertifikası Nereden Alınır?

Ynt: Endüstriyel Dağcılık Sertifikası Nereden Alınır? bendende bir firma.göz atsan iyi olur. www.kuzeydagcilik.com

2. A

Doğaya Çıkarken Resmi İzin Alınması Şartmıdır ?

Ynt: Doğaya Çıkarken Resmi İzin Alınması Şartmıdır ? türkiye'de vatandaşın en büyük sorunlarından birisi kanunu,kitabı ya bilmemesi yada çok az derecede bilmesinden kaynaklanıyor.bence daha çok okumalıyız..kendimizi savunmak için...
  3. A

Ynt: Doğaya Çıkarken Resmi İzin Alınması Şartmıdır ? ben "BAZI" kamu görevlileri diye belitmenizi beklerdim.Çünkü 'her sepette çürük elma olur' deyişi doğrudur ve her meslek grubunda cahiller olduğu gibi çok entellektüel insanlarda olabilir.ben kötü niyetiniz olmadığına kanaat getirdim.sanırım...

4. A

Ynt: Doğaya Çıkarken Resmi İzin Alınması Şartmıdır ? burada tüm kamu görevlilerini töhmet altında bırakmışsınız.cevabı kendinize verin!!
  5. A

doğa yürüyüşlerinde sağlık kitinin önemi!!

arkadaşlar doğaya çıkıyorsanız mutlaka basitçede olsa profesyonelce de olsa yanımıza mutlaka bir sağlık kiti almamız gerekir.bu malzeme kitini hazırlarken benim kitimde olan malzemelerden biraz bahsetmek istedim. **potasyum permanganat(piyasada en yaygın şekilde bulacağınız permasol marka...

6. A

Zirve Dağcılık - Marmaris Şubesi ; Cennet Adası Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009)

Ynt: Zirve Dağcılık - Marmaris Şubesi ; Cennet Adası Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009) herkesi marmaris'e bekliyoruz.. :)

7. A

Marmaris'te Doğasever Kişiler

herkese merhabalar.marmaris'te yaşayan 2 arkadaşız.burda çoğu kişinin olduğu gibi bizde tam bir doğa ve macera aşığıyız.doğa fotoğrafçılığı ve keşfedilmemiş yerleri keşfetme arzusu bizim kadar olup,bize katılmak isteyen arkadaşların sadece bir pm atmaları yeterli diye düşünüyoruz.saygılarımla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri