Zirve Dağcılık - Marmaris Şubesi ; Cennet Adası Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,595

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,
Zirve Dağcılık Marmaris Şubesinden arkadaşımız Nail ŞENKAL 'ın fotoğraflarını ilginize sunuyorum arkadaşlar.

Böyle güzelliklerin picasweb albümleri arasında saklı kalmasına gönlüm razı olmadı.

Nail Bey'de umarım izinsiz kullanım için bozulmaz.

DSCN3905.jpg

DSCN3909.jpg

DSCN3910.jpg

DSCN3918.jpg

DSCN3928.jpg

Etiketler

Ynt: Zirve Dağcılık - Marmaris Şubesi ; Cennet Adası Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009)

Nail bey'i bilmem ama ben çooookkk bozuldum... Ne o öyle herkes işinde gücünde koşturcam derken dağ bayır gezileri yapılır mı? :mad: :mad: :mad: bayram değil, seyran değil, cık cık cıkkk
Bize hoş anlar yaşattığınız için teşekkürler... :D :D :D

Ynt: Zirve Dağcılık - Marmaris Şubesi ; Cennet Adası Doğa Yürüyüşü (04 Ocak 2009)

Aynen Haşmet bey ,
Bunlar ne güzel fotoğraflar diye sürekli iç geçirdim sepete aktarırken, foruma yerleştirirken.

Nail Bey'in alacağı olsun valla.
:smiley:

Tekrar Teşekkürler kendisine bu manzaralar ile içimiz ferahlattığı için.

Murat Nail Bey'den koordinatları almalısın :smiley:
Bizlerde likya yolunu yürümeliyiz :smiley:

"Ahhh Likya Yolu ahhh rüyalarıN olmasa seni yürümem imkansız imkansız."

Ömerciğim bu yolu parça parça yürümek için bir en az birer hafta izin alman gerekiyor. Yaz mevsiminde zaten yürünemez. Aşırı sıcak su kaynaklarının azlığı.
Fahiş fiyatlı konaklama imkanları nedeni ile sürekli kamp yapmak gerekir. Bu da malzeme taşımak demektir.
Çok ayrıntılı bir plana, zamana ve de maddi kaynağa ihtiyaç duyulur.
Şimdilik kalsın.
Belki 2012'de .

Bir kez çok zayıf olmakla beraber ziyaret etme girişimim olmuştu, ancak bu mevsimde bu doğa bu hava...
Muhteşem gerçekten.

Muhteşem bir parkurmuş ya. Hayran kaldım valla.

Selçuk Şubesinin (Daha doğrusu Temsilciliğinin) yapmış olduğu gezileri buraya aktaracağım herşey hazır da büro işlerinden vakit bulamıyorum.

Sizde kendi etkinlilklerinizi daha fazla fotoğraflamaya ve burada bizlerle paylaşmaya bakın Önder Bey ,

inşallah bakalım. 15 günde bir etkinliğimiz var. Bu hafta sonu Aydın-Köşk-Yukarı Kayacık civarlarında olacağız. Yüksek rakımlı bir yürüyüş olacak :smiley:

Murat, Ömer Likya yolumu dediniz? Bende yürümek istiyorum. Giderseniz mutlaka haberleşelim 2012 de bile olsa.
Murat' ın dediği gibi birer haftalık izinler ile parça parça yürünebilir.
Ben geçen yıl kaş, kemer arasındaki bütün noktalara araba ile ulaşıp günlük kamplar ve günlük yürüyüşler yaptım. Ancak mutlaka yürüyerek gitmek istiyorum. Birde eğer iyi planlama yapılır, sırt çantalarında biraz ağırlık göze alınırsa çokta masraflı olmuyor...

Günaydın Ümit abi :smiley:
yürüyecek olursak tabiki haber veririz.
iyi çalışmalar.görüşmek üzere :smiley:

Çam ağacı olup da güzel olmayan bir var mı!!

herkesi marmaris'e bekliyoruz.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,970
Kaydolan Son Üyemiz
idrak1569

Çevrimiçi üyeler