Arama sonuçlarınız

1. E

Tarsus Baraj Gölü Off-Road Gezisi (28 Mart 2009)

Ynt: Tarsus Baraj Gölü Off-Road Gezisi (28 Mart 2009) memleketım cok guzel ya ozlemışım paylasım ıcın tşkler bıraz olsun ozlemımızı gıderdınız teşekurler

2. E

aracı arazi vitesinden çıkartmak

Ynt: aracı arazi vitesinden çıkartmak notumu aldım kacırırmıyım herkese teşekurler ;D
  3. E

Suzuki Off-Road fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road fotoğrafları pardon cok guzel fotograflar olarak duzelteyım

4. E

Suzuki Off-Road fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road fotoğrafları cok fotoraflar bır suzukı hastası olarak sızlere teşekkurler
  5. E

1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı

Ynt: 1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı ustad agzına saglık başka bışe sormaya gerek bırakmadı teşekkurler

6. E

Ynt: 1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı yasar beye teşekkurler arkadaşlarla goruştum yararlı bılgıler edındım sımdı bekleme zamanı ılgınıze tşkler

7. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yasar bey pardon sadece yasar olarak yazmışım ozur dılerım
  8. E

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yasar slm ben hatay erzın deyım sızden rıcam 96 suzıkı 5 kapı 2000 motor bı V6 tım var hatay da bu araca bakım yaptıracagım usta varmı ozellıkle sanzumanına baktırmak ıstıyrum teşkurler
  9. E

Ynt: 1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı teşekkurler verdıgın bılgıler ıcın bakalım bu cvrede bulabılırsem buralarda yaptırmam benım acımdan daha ıyı olacak malum memuruz yavaş yavaş ustesınden cıkmaya calışacagız

10. E

Ynt: 1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı kaca maloldu ve neler yaptırdın detayları alabılırmıyım teşekurler

11. E

Ynt: 1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı bu bolgede suzukı cı bulamıyacagız galıba bazı arkadaşlar surıyeyı onerıyo ama bakalım hem parca hemde işcılık ucuz dıyolar
  12. E

Ynt: 1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı teşkler arkadaşlar bırde bu bolgede osmanıye hatay veya adana da onerebılecegınız usta varsa sevınırım.

13. E

slm arkadaşlar ben erkan benım aracın1996 model 2000 motor 5 kapı vıtara gercı aracı hala alamadım yaklaşık 1 ay sonra benı olacak ama :) ben şimdıden sorayım dedım aracı calıştırdıgımda motorda sıbob vurması gıbı ses gelıyo yanlız bu aracların sıbob ayarlarını otomatık olarak yaptıgını...
  14. E

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben aranıza aralık ayı ıcerısınde katıldım ama gun den butarafa bı sorunum var ben suzıkı vıtara 2000 motor V6 alacam 1996 model bu aracı alırken neleee dkkat gerek dıye bıtr soru yonetmıştım cevap yazan arkadaşlara tşk ederım ama ben gelen...
  15. E

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben erkan aranıza yenı katıldım sıkı bır doga hastayım kısmetse bır ıkı ay ıcınde suzıkı vıtara 96 model bır arac almayı duşunuyorum arac 2000 motor benzınlı bu 4x4 araclar hakkında pek bılgım yok alırken nelere dıkkat etmem gerek yardımcı olursanız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri