1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EREN DENIZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,839
Ynt: 1996 Model Suzuki Vitara Motor Yapımı

izmirde parçaları www.necotomotiv.com adresinde bulabilirsin. hemen yanına kendileri servis açmıştı ben adanaya gelirken. parça için en uygun fiyatı verirler herzaman.tamircim 6. sanayide bir ustamdı. 10 yıldır bütün araçarımıza o bakardı.

Etiketler

yasar beye teşekkurler arkadaşlarla goruştum yararlı bılgıler edındım sımdı bekleme zamanı ılgınıze tşkler

aracı aldınızsa hayırlı olsun ,, almadıysanızda hep beraber denizdeki balıgın pazarlıgını yapıyoruz demektir .
v6 motorlar farklıdır normal şartlar altında motoru bitiremezsiniz 500 bin km gibi ömrü vardır ,kalın ve yanlış yag kullanımında motor sibob ayarı yapamaz ve eksantirik zincirini geremez kullanılması gereken en kötü yag 10/40 olmalıdır malesef motor yag secer 1.6 4cl motorlara benzemez ,,4+1 lt 0/30 tam sentetik yag +yag filitesi + hava filitresi +ngk bkr 6e ( 0,7 aralık ayarlı ) 6adet buji ,,bunları ilk iş degiştirin sesleri tekrar dinleyin sesler soguk ken var ısınınca azalma var ise eksantirik zincirtakımı degişrirmeniz gereklidir ,,katolog bu parca için 100 bin km de degiştirin der normal şartlarda 150-200 aralıgını gecirmeden degiştirilmelidir ,
doktorlar hastanın tahlil ve filimlerine bakmadan direk masaya yatırıp ameliyata almaz ,size şimdilik tahlil yaptırmanızı öneririm ilacla kurtarır derim .
aracı bir müddet kullanın eksozdan yag atıp atmadıgını gözlemleyin ,yag cubugundan eksiltme kontrolu yapın ,motorda yatak vuruntusu varmı bir bilene dinletin ,buji takılan yere komprosyon ölçen saat taktırıp segman vegömlekte aşınma varmı tespit ettirin (oran9,5 0 yeni motor için gecerli ) sizde nekadar düşük çıkıyor tespit edin .
mutlaka motora işlem yapacam diyorsanız kapak taşlatıp sibob lastigi sibob kayıd degiştirerek motor alt kısmına el degmeden senelerce problemsiz kullanırsınız. + zincir tabii ..
v6 dan anlamayan kişiye zincir işini yaptırmanızı önermem mutlaka bilen ve tecrübeli biryer bulun derim hoşçakalın.

oguz1134' Alıntı:
aracı aldınızsa hayırlı olsun ,, almadıysanızda hep beraber denizdeki balıgın pazarlıgını yapıyoruz demektir .
v6 motorlar farklıdır normal şartlar altında motoru bitiremezsiniz 500 bin km gibi ömrü vardır ,kalın ve yanlış yag kullanımında motor sibob ayarı yapamaz ve eksantirik zincirini geremez kullanılması gereken en kötü yag 10/40 olmalıdır malesef motor yag secer 1.6 4cl motorlara benzemez ,,4+1 lt 0/30 tam sentetik yag +yag filitesi + hava filitresi +ngk bkr 6e ( 0,7 aralık ayarlı ) 6adet buji ,,bunları ilk iş degiştirin sesleri tekrar dinleyin sesler soguk ken var ısınınca azalma var ise eksantirik zincirtakımı degişrirmeniz gereklidir ,,katolog bu parca için 100 bin km de degiştirin der normal şartlarda 150-200 aralıgını gecirmeden degiştirilmelidir ,
doktorlar hastanın tahlil ve filimlerine bakmadan direk masaya yatırıp ameliyata almaz ,size şimdilik tahlil yaptırmanızı öneririm ilacla kurtarır derim .
aracı bir müddet kullanın eksozdan yag atıp atmadıgını gözlemleyin ,yag cubugundan eksiltme kontrolu yapın ,motorda yatak vuruntusu varmı bir bilene dinletin ,buji takılan yere komprosyon ölçen saat taktırıp segman vegömlekte aşınma varmı tespit ettirin (oran9,5 0 yeni motor için gecerli ) sizde nekadar düşük çıkıyor tespit edin .
mutlaka motora işlem yapacam diyorsanız kapak taşlatıp sibob lastigi sibob kayıd degiştirerek motor alt kısmına el degmeden senelerce problemsiz kullanırsınız. + zincir tabii ..
v6 dan anlamayan kişiye zincir işini yaptırmanızı önermem mutlaka bilen ve tecrübeli biryer bulun derim hoşçakalın.

işte budur üstadım... her dediğinize katılıyor, saygılarımı sunuyorum

Oğuz Bey İyi Akşamlar !
Benim bir sorunum var bununla ilgili başlık açmıştım, linki aşağıda, fikrinizi almak istiyorum. Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48536.0

ustad agzına saglık başka bışe sormaya gerek bırakmadı teşekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR