Arama sonuçlarınız

1. K

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Aracım 7 800 km. ye geldi. Hafta sonu Adana - Erdemli kocahasanlı daki yazlığıma gittim. Gidiş dönüş yaptığım km. 280 km. dir. En fazla yaptığım hız 110 km. genelde 100 km hızda gittim. Aracın 280 km. sonunda 2wd modunda yaktığı ortalama...

2. K

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme Teşekkürler, akşam bir deneyim bakayim belki servise gitmeden kendiliginden aktif olur :)
  3. K

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme Monti bey özelliği istediğim zaman açıp, istediğim zaman kapatabiliyorum demişsiniz. Bunu biraz açabilirmisiniz nasıl yapıyorsunuz? Teşekkürler.

4. K

15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler

Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler Katılıyorum Arkadaşım 8 000 km deki arabasını 1 yıl dolduğu için mecburen Adana Renu maise götürdü 400 tl demişler, Çok para demiş itiraz etmiş 30 tl. indirim yapmışlar 370 tl. aracı 1,5 dci 90 lık 4x2
  5. K

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Uzun süredir takip ettiğim vinç kendini ispatlamıştır, emeği geçenleri tebrik ediyorum.

6. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Evet kardeşim zaten bilgisayar verisini kastederek aynı dedim.

7. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Hayırlı olsun aracın kardeşim. Aracımı ilk aldığımda 9,0 lt değerlerini görmüştüm hiç paniklemedim araç açılana kadar çok yakar ve zamanla düşer. Kozanda portakal çiçekleri açmış mı? :) :)
  8. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Buğün evimden, yazlığım karataşa gittim 50 km. dümdüz yol evden çıkarken tüm değerleri sıfırladım şehir içinde şans hep kırmızı ışık denk geldi sonra 48 km lik yol zaten ova gibi dümdüz karataşa vardığımda ortalama tüketimim5.4 lt. hızımı...
  9. K

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? şehir içi tüketimi 6 lt. ye düşerse var yaa başımın tacı yaparım bu aracı :) :)

10. K

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Adanada hava sıcaklığı 32 derecelere çıktı. araç muhteşem yekiniyor, şehir içi tüketim 6,7 lt. ye düştü çok memnunum aracın km. si 4 500 km. de. mod. devamlı 4x2 de ve hiç 1. vitesi kullanmıyorum.

11. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Hayır görünmüyor, sıfırlama yaptıktan sonraki toplam harcanan yakıtı gösteriyor.
  12. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Şimdi abicim rakımı 25 mt. olan yerden 1 700 rakımlı bir yere devamlı tırman, ama tırmanırken ortalama yakıta bakayim felan deme sen doğaya bakarak tırman varış noktasında çayını yemeğini ye doğanın zevkini çıkar sonra dönüş için arabanı...

13. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Forumu iyi takip etmek lazım. Zaten güvenilirliği belli olan arkadaşlar var... Kafanı çok takma senin arabanda benimki kadar yakıyor, Bu hafta sonu yaylaya çıktım aracımın resmini görmen lazım çamur revan içindeydi, dönüşte bilgi ekranını...
  14. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Hayırdır birader bu tepkin niye? Bu başlık altında 4x2 aracının yakıt tüketimini yazan arkadaşlarda olduğu için, acaba senin aracında mı 4x2 zaten o araçlar cidden çok az yakıyorlar diye sordum.
  15. K

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Monti ön tarafa takıldığında tablanın aşşağıya bakması bir sıkıntı yaratmaz inşallah. Görünüş olarak başarılı bir çalışma ama performansı ne ölçüde olacak vidyosunu dört gözle bekliyorum.

16. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 1. vitesi hemen hemen hiç kullanmıyorum!
  17. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Araç şehir içi kullanımında 6,8 lt. de çakılı kaldı :D Daha ne olsun reklamlarda en az yakan fiat lina 1,3 multijetin teknik verilerinde şehir içi 6,5 lt. diyor. Aracımın km. si 4 000km de.
  18. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

19. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) :) Ozaman şimdilik en güzel değer bende... 100 km yi geçmedim 5,8 lt. yol dümdüz. ;)
  20. K

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Monti kardeş, 7,1 lik değe karışık tüketim mi? yoksa hepsi şehir içi yapılan tüketim mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri