15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avekaraman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,810
Ynt: 15.000KM Bakımı ve Merak Edilenler

arkadaşlar kafam karıştı benim iyice benim duster(4*2)(1.6) 10.06.2010 tarih cıkıslı ve gecen sene (2011) km ve senesi denk gelerek 10.000 bakımı yapıldı (250TL) bir sonraki bakımı 10.06.2012 degil mi yada 20.000 degilmi ??

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Etiketler

anger, benzinlilerin bakım periyodu burada hiç konuşulmadı; ben şahsen bilmiyorum.

Dizellerin ise, bir kısmı 15.000 km, bir kısmı 20.000 km. Veya senei devriye. Ama bu, ilk bakımlar. İkinci bakım için senenin geçmesi mi lazım; doğrusu bilmiyorum ve senin mesajını okuduktan sonra merak ettim.

olguncandan' Alıntı:
anger, benzinlilerin bakım periyodu burada hiç konuşulmadı; ben şahsen bilmiyorum.

Dizellerin ise, bir kısmı 15.000 km, bir kısmı 20.000 km. Veya senei devriye. Ama bu, ilk bakımlar. İkinci bakım için senenin geçmesi mi lazım; doğrusu bilmiyorum ve senin mesajını okuduktan sonra merak ettim.

benim bildigim kadarıyla 1 sene veya 10.000 km diye biliyorum,umarım yanlıs bilmiyorumdur.
bilen arkadaslarda yardımcı olursa sevinirim kesin kanaat getirme acısından

beyler bence 10binde bir servise görünmekte ve altı üstü kontrol ettirmekte fayda vardır.

avekaraman' Alıntı:
Ertan Şahin isimli arkadaş 15.000KM bakımını yetkili serviste 350-TL'ye yaptırdığını yazmıştı. Ben 252-TL'ye, Kahraman Bey, 290+park sensörü hediye karşılığı, şimdi de siz 240-TL'ye yaptırdığınızı söylüyorsunuz. Merak ediyorum. Bu servis ücretlerinde bir standart olması gerekmez mi? DACIA bu işe birşey demiyor mu? En uygun servis hangisi diye kapı kapı dolaşmak mı gerekecek? Yoksa bu farklılık, Sanayi Bakanlığı Tüketici ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğünün dikkatine mi sunulmalı..

Katılıyorum Arkadaşım 8 000 km deki arabasını 1 yıl dolduğu için mecburen Adana Renu maise götürdü 400 tl demişler, Çok para demiş itiraz etmiş 30 tl. indirim yapmışlar 370 tl.

aracı 1,5 dci 90 lık 4x2

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR