Arama sonuçlarınız

1. K

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Ben o testi yaptım, yol bilgisayarı bire bir doğru, en azından benim aracın ki doğru.

2. K

Dacia Duster arka cam silecek rolesi

:D Haklısın eşşek niyetine biniyoruz ... işte anladın sen onu. ;D ;D
  3. K

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Benim araçta 3 500 km de şehir içi 6,5 ile 6,6 lt. arası. Dahada düşeceğini tahmin etmiyorum zaten bu sınıfta bir araç için değerler ideal bence. Şehir dışı dümdüz yolda 45 km. lik 100 km/h geçmedim 5,8 lt. yaktı. Çeker modu hep 2 WD de. DUSTER 1,5 dci 110 hp 4x4

4. K

Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen Bencede gerk yok ışık sistemi güzel aracın.
  5. K

Duster Gizli Ön Vinç Seyyar Arka vinç Uygulaması

Ynt: Duster Gizli Ön Vinç Seyyar Arka vinç Uygulaması Seyyar vince bayıldım yaa. Önede arkayada rahatlıkla takılabilir. Emeğine sağlık kardeşim, Almanyadan getirtmek lazım aslında.

6. K

Monti kardeş o ustaya YUHHHHH diyorum, bence kuzenin oraya araba felan götürmesin. Dusterl'a PASSAT'ı kıyaslamak yok böyle bişey yaa yazık.

7. K

Şaka bir yana ama DUSTER'ı gerçekten çok seviyorum. Abartmıyorum 30 gündür 2011 model 5 250 km. de pasatıma binmedim... Yok oraya gitmeyelim altı değer, yok buraya gitmeyelim o yol çok bozuk o yola araba vurulmaz... Ama Duster da böyle bir problem yok nereye istersem gidiyorum hiç stres yok ben...
  8. K

1.80 Aslında uzun sayılmam ama :D
  9. K

evet var yaa unuttum, araç çok olunca araçları bir an karıştırdım fakat en düşük ayarında bile arabaya binerken kafamı kapı eşşiğine çarpıyorum :)

10. K

Koltuk yükseklik ayarını yaptırdın mı? yoksa varda ben mi göremedim. >:(

11. K

Kesinlikle katılıyorum, Bir zamanlar Hyundai getz arabamında arka sileceği fasılasızdı illet olurdum, çünkü benim 10 -15 sn de bir arkayı net görmem gerekir öyle alışmışım. İşte böyle ufak tefek eksiklikler arabanın pirestijini ortaya koyuyor 1- TERMOMETRESİNİN OLMAMASI 2- FASILALI ARKA...
  12. K

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen Valla elimde passat ımdan çıkarttığım zenonlarım var kutusunda duruyor. İstesem Duster'ıma taktırırım ama gerek yok orjinalliğini bozmayacağım. İsteyene satabilirim H7 ampulleri.

13. K

Merhaba arkadaşlar, Duster yağmurlu havalarda arka camı çok çabuk kirleniyor ve sileceği çalıştırdığınızda devamlı silgi motoru çalışıyor buda beni illet ediyor. Uzun yolda devamlı bir açıp bir kapatmam gerekiyor acaba araca role taksak nasıl olur, bu konuda fikirleri olan arkadaşların...
  14. K

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen Evet benim corolla aracıma da taktırmıştım, geceleyin üzerime kamyonunu süren bile oldu, karşıdan gelenleri felç ediyordu . Taktırdığım yere gittim durumu anlattım adam far yükseklik ayarımı 0 pozisyonundan 3 pozisyonuna alınca problem ortadan...

15. K

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Adana - şehir içi yumuşak kullanım. aracın km si. 3 250 km. 1.5 dci 110 bg. ortalama yakıt tüketimim: 8,1 lerden 6,6 ile 6,7 aralığına düştü :D çeker modu: hep 2 WD de. Eğer aracın şehir içi yakıtı rodajdan sonra 6 lt. ortalamaya düşerse bu aracı başımın tacı yapacağım. ;) ;)
  16. K

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Pajero'nun tamamlayamadığı, Duster'en tamamladığı bir çıkış örneği. http://www.youtube.com/watch?v=P7LeqHeRy54
  17. K

Selim kardeş aracın kaç km de ve motoru 1.5 dci 85 bg. mi?

18. K

Türkiye'nin en az yakıt tüketen arabası fiat albea 1.3 multijet dir. Bu araca sahip olan bir olarak, 4,3 lt/100 altında bir değer görmedim 3,9 lt/100 lük değer büyük ihtimal yokuş aşşağı elde edilmiş bir değerdir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri