Duster Gizli Ön Vinç Seyyar Arka vinç Uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,903

SERKANEFE

Zirve
Yer
Aydın
Arkadaşlar videodaki iki vinç uygulaması çok hoşuma gitti, hele öndekine bayıldım doğrusu, eğer Türkiyede böyle birşey varsa yaptırmak isterim.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IFm1Vwl1r4Q#!

Etiketler
Ynt: Duster Gizli Ön Vinç Seyyar Arka vinç Uygulaması

SERKANEFE' Alıntı:
Arkadaşlar videodaki iki vinç uygulaması çok hoşuma gitti, hele öndekine bayıldım doğrusu, eğer Türkiyede böyle birşey varsa yaptırmak isterim.

serkan bey, arabanı toza toprağa sokmuyorsunki ne işine yarayacak vinç,ağırlıktan başka?

tyt.fan' Alıntı:
serkan bey, arabanı toza toprağa sokmuyorsunki ne işine yarayacak vinç,ağırlıktan başka?

Memlekette aldığımız yollar okadar da kolay değil, videodakinden biraz daha ağır çok değil ..Bende ki korku bilgisizlik. Zaten 5 sene sonra benden çıkıp babama ulaştığında full arazi olucak duster.

ayrıca arabayıda alır almaz araziye koşucak değiliz yani offroad sevenler gibi,herkezin bi hedefi var, babamın ki,kışın tarladada bahçede kalmasındı sonra yağ bidonlarını taşiyim vardı benimde hedeflerim var mesela,1-2 seneye kalmaz yamaç paraşütü yapıcaz , dağ bayır aşıcaz boşuna almadık duster'i..

SERKANEFE' Alıntı:
ayrıca arabayıda alır almaz araziye koşucak değiliz yani offroad sevenler gibi,herkezin bi hedefi var, babamın ki,kışın tarladada bahçede kalmasındı sonra yağ bidonlarını taşiyim vardı benimde hedeflerim var mesela,1-2 seneye kalmaz yamaç paraşütü yapıcaz , dağ bayır aşıcaz boşuna almadık duster'i..

Serkanefe; far sensörü açıkken yani farları koldan çevirmeden kısalar yanıyoken, uzunlara geçmiyo, koldan kısa konumuna çevirmek gerkeiyo.. Sende de öyle değil mi?

youngsun' Alıntı:
Serkanefe; far sensörü açıkken yani farları koldan çevirmeden kısalar yanıyoken, uzunlara geçmiyo, koldan kısa konumuna çevirmek gerkeiyo.. Sende de öyle değil mi?

Mevlüt aynen öyle, far sensörü yanıyorken uzunlara belli bir süre geçiş yapabilirsin elini çektiğinde uzunlar söner, uzunların takılı kalmasını istiyorsan kısaları açman gerekicek.

SERKANEFE' Alıntı:

bu videoları görmek yerine bende hep şu Ktunnel mevzusu çıkıyor. nasıl düzeltebilirim? Fikriniz varmıdır?

Sayın arkadaşlar, Dustera portatif/sabit vinç uygulaması yaptıran oldu mu? Maliyet, uygulama, firma ve kullanım bilgisi var mı? :smiley:

Ankara'da Adnan usta (hidrosan ticaret) vinç gizleme konusunda ustadır, Discovery II'de plaka arkasına gizledi, TUVde dahi fark etmediler. Şu anda 4runner'ım için kendisine vinç taktırıyorum. Telefonunu isteyen arkadaşlar bana mesaj atabilirler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

SON KONULAR