Arama sonuçlarınız

1. namor

32" - 33" LASTİK ARIYORUM (ÇIKMA)

Ynt: 32" - 33" LASTİK ARIYORUM (ÇIKMA) Kanka burda iş cıkmicak galiba bilmiorm ama neyse beklemeye devam :D

2. namor

ARIYORUM ! 15X10" JANT + 33" AT-MT LASTİK

Ynt: ARIYORUM ! 15X10" JANT + 33" AT-MT LASTİK Jantlar tamam da lastikler kaldı yokmu arkadaşlar 33x12.50 R15 A/T - M/T lastik satan ??
  3. namor

Satılık 57 model dizel boyu cj7

Ynt: Satılık 57 model dizel boyu cj7 saolasn kardesm

4. namor

Ynt: Satılık 57 model dizel boyu cj7 arkadaşlar acil nakit ihtiyacından teklif usulü satılıktır en ii teklifi veren alsın hayrını görsün
  5. namor

Ynt: Satılık 57 model dizel boyu cj7 güncel

6. namor

cj arıyorum

Ynt: cj arıyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86191.0 bunada bi bak istersen

7. namor

Ynt: Satılık 57 model dizel boyu cj7 güncel
  8. namor

1957 model yüründe çekerinde hiç bir problem yok 2.5 ford dizel motor t19 4 ileri şanzuman tertemiz krem deri döşeme yazlık kışlık tente borcu harcı hiç bir sıkıntısı yok motor ruhsata işli 2013 mart ayına kadar muayensi var 31x10.50 R15 M/T lastikler durumları iyi %80 mazot pompası 1 ay önce...
  9. namor

arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var

dana 20 arazi kutusu buldum fakat cer dişlisi yok cer dişlisi satan veya satan tanıdığı olan varsa bana ulaşırsa çok sevinirim dana 20 nin numarası c18-15-24-5 birde etiket var onda da 300772-3-408181-c93 yazıyor birde cj 5 ön kampana lazım 1 adet çapı dıştan dışa 292mm tel 0544 353 41 53 Burhan...

10. namor

20-25bin tl arası cj 5 almak istiyorum.?

Ynt: 20-25bin tl arası cj 5 almak istiyorum.? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-koca-ayak-satilik-sadece-15-gun-74541722/detay bu aracada bi bakmanızı tavsiye ederim pişman olmazsınız

11. namor

cj 5 cilere duyrulur international ön arka difransiyal...

Ynt: cj 5 cilere duyrulur international ön arka difransiyal... kocaeli ye gönderebilirsen ön arka defransiyel e talibim
  12. namor

defransiyel hakkında yardım lütfen

Ynt: defransiyel hakkında yardım lütfen 5 bijon bendeki defransiyeller 7 offsetli jantlarım var 15" 38 bogger takmayı düşünüyorum eger yaparsam

13. namor

defransiyel hakkında yardım lütfen

arkadaşlar engin bilgilerinize görmüş geçirmişliğinize dayanarak size aklımda olan bi konuyu soracağım ne zamandır düşünüyorum ama bi türlü uygulamaya sokamadım 100 lük dodge defransiyellerini aracıma takıp makaslarıda üste cıkararak yükseltmeyi düşünüyorum acaba nasıl olur birde dişli oranları...
  14. namor

defransiyel

Ynt: defransiyel aracınızdan cıkan defransiyeller nedir acaba ?
  15. namor

Motor proje sorunu..

Ynt: Motor proje sorunu.. inş bekliyoruz :D

16. namor

Motor proje sorunu..

Ynt: Motor proje sorunu.. kardeşim yasalara göre motor değiştirebiliyorsun fakat taktıgın motor önceki motordan düşük olmayacak yüksek olabilir fakat düşük olamaz yani mesela 2500cc ise motorun 2400cc takamazsın fakat 3000cc takarsın şayet senin ruhsatında araç dizel yazıyorsa ozaman bi problem...
  17. namor

Motor proje sorunu..

Ynt: Motor proje sorunu.. orj. motoru varsa hiç ugrasma onu tak derim uzun ve meşekatli bişi Allah yardmcın olsun
  18. namor

CJ 8 ÖN ARKA DİFFRENSİYEL

Ynt: CJ 8 ÖN ARKA DİFFRENSİYEL şansımı deneyeyim dedim :D

19. namor

CJ 8 ÖN ARKA DİFFRENSİYEL

Ynt: CJ 8 ÖN ARKA DİFFRENSİYEL neden güldün abi :D
  20. namor

cj5 parçaları...

Ynt: cj5 parçaları... ön arka defransiyel şase ve kupaya ne kadar istiyorsun ayrı ayrı yazarmısın ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri