defransiyel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bayraktar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,500

bayraktar

Ana Kamp
Yer
Ünye/Ordu
merhaba sevgili arkadaslar cj 5 me v8 304 motor 4 ileri sanzuman yada th 400 otomatik sanzuman takmaya karar verdim fakat hangi sanzumani takacagim beli deyil 4 ileri sanzuman arka safti orta cikisli otomatik ise sag cikisli bana lazim olan arka ve ön defransiyelleri bulabilirsem ona göre hangi sanzumani kullanacama karar vereceyim mesela cj8 ön ve arka defransiyelini bulursam 4 ileri duz sanzumani kulanirim motor ve sanzumanlar elimde mevcut motor sifirdan toplanacak butun parcalarini aldim su an beklemedeyim yardimci olursaniz sevinirim not ankaradan bulabilirsin diyenlere mutis rakamlar istiyorlar yurt bisindan getirsem daha ucuza geliyor buldum defransiyellere göre kulanmadim sanzumani satacagim simdiden tesekurler ilginize

Etiketler

Ynt: defransiyel

Trabzonda bir çıkmacıda Akrepin diferansiyelleri var.Ön arka kovanları dana 60, biraz farklı bir model.Ön arka disk, üzerinde 13/46 ayna mahruti vardı sanırsam.ön ve arka kovanları sağda.Ön taslı aynı defenderlar gibi.Fiyat olarak ön/arkaya 3.500 TL istiyordu.İlgilenirsen yardımcı olurum.

sagol arkadasim fakat ben tas basi defransiyel istemiyorum ayrica söylemis oldunuz fiyata ankaradada var yinede tesekkur ederim

aradiklarimi buldum hayirlisiyla yedinci ayda toplayacagim tüm asamalarini fotoraflayip hayirlisiyla sizlerlede paylasacagim ilk olarak AMC V8 304 MOTORU rektefiyeden gecirip daha sonra DANA 44 ön arka defransiyelleri son olarakta JEEP J10 dört ileri sanzumanida taktimi birde ARB arka defransiyel kilidide taktimi islem tamamdir hayirlisiyla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR