doğanay' Alıntı:Murat kardeşim merhaba,kışın yaylaya gittiğimiz zamandan hatırlarsın belki beni,aracım yoktu o zaman abdulkadir başkanın aracındaydım,aracı yeni aldım,araçta değişiklikler yapmak istiyorum ve sen bunları yapmışsın,bu konularla ilgili senden bilgi almak isterim...
Evet orduda lpg taktırdım,dönüşteydim...![]()
göktuğ bey merhabajeep' Alıntı:Disk fren için dana44 e gerek yok. kendi dana30 unuz da çok rahat disk olur. sıkıntı çıkmaz. Eskileri verirseniz 1200 filan ama yanlış olmasın emin değilim.
elektronik ateşlemeye çevirme işi için beyin bobin, distribütör olmuşken buji ve kabloları 700-800 sanırım.
westinghouse 300 TL sanırım.
kilit hangisi olacak. bence powertrack %100 ama bu sırf arazi için asfaltta kasılma yapar. 900 dolar. ARB nin isteğe bağlı devreye sokulan havalı kilitleri var. Asfalt için bulunmaz. kompresörle filan 2000TL yi buluyor. Tar oto bayisi. Birde limited slipler var. pullu ya da balatalı bunlarda asfalt için ideal ama %100 kilitlemez zorlanında bırakır.Çıkmasını 500-750 TL aralığında bulabilirsiniz. Vinçler çok çeşitli çin malı almayın aksesuar olur. Yılda bir kere gerek olur onda da çalışmaz rezil olursunuz. Warn iyi bir marka ama 2000TL den başlıyor. Çıkma warn var 9000İ modeli 900 e filan gelir iş görür.
paraglinesinan' Alıntı:göktuğ bey merhaba
verdfiğiniz bilgiler gerçekten çok değerli ve faydalı bilgiler.teşekkür ederiz.
cj 5 sahibi olarak verdiğiniz bilgiler çok işime yarıyor.size birkaç soru sormak istiyorum:
1.ben şu warn marka çıkma vinçi nerden bulabilirim.
2.frenler sizin bahsettiğiniz gibi suya girince çok problem çıkarıoyor.hatta bazen sağa sola çekme yapıyor.bunu düzeltmem için ne önerirsiniz.
disk fren çok pahalı ilk etapda kampana freni en iyi nasıl kullanabilirim.
bilgi verirseniz çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
göktuğ bey teşekkür ederim.paraglinesinan' Alıntı:göktuğ bey merhaba
verdfiğiniz bilgiler gerçekten çok değerli ve faydalı bilgiler.teşekkür ederiz.
cj 5 sahibi olarak verdiğiniz bilgiler çok işime yarıyor.size birkaç soru sormak istiyorum:
1.ben şu warn marka çıkma vinçi nerden bulabilirim.
2.frenler sizin bahsettiğiniz gibi suya girince çok problem çıkarıoyor.hatta bazen sağa sola çekme yapıyor.bunu düzeltmem için ne önerirsiniz.
disk fren çok pahalı ilk etapda kampana freni en iyi nasıl kullanabilirim.
bilgi verirseniz çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.