Arama sonuçlarınız

1. Mantez

Ben Cahile Yardım Lütfen

Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen Herkese iyi haftalar. Yeri biraz ters olacak ama sormadan duramayacağım. Bir tanıdığımın çok temiz, tamamen orjinal bir Ford Explorer'ı var, 1997 model ve 100.000 Km civarında. Bu araca ilişkin değerlendirmelerinizi alabilir miyim?

2. Mantez

Ben Cahile Yardım Lütfen

Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen Bugün Hacı Usta'yı buldum sanayi'de. Kaporta tarafında yapılabilecekler ve maliyetleri hakkında fikir verdikten sonra mekanik tarafı için Ataürk Sanayii Sitesi II. Kısımda ki Mekanik Oto'ya gönderdi beni. Mekanik Oto'da konuştuğum teknisyen arkadaşlarında...
  3. Mantez

Ben Cahile Yardım Lütfen

Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen Orsa Selam, Arkadaşının telefonunu iletirsen kendisi ile görüşüp aracı görmek için gidebilirim. Benzinli araça yakıtı/yakışı nedeni ile pek sıcak bakmıyorum. Kilometre maliyetinin dizele göre çok yüksek olacağı görüşündeyim.

4. Mantez

Ben Cahile Yardım Lütfen

Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen Adres veya telefonu var mı? Veya bir tarif lütfen.
  5. Mantez

Ben Cahile Yardım Lütfen

Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen Mert , Bilgilendirme için sağol. Yapılmış bir Defendr almak seçeneğini zaten açık tutuyorum. Bu durumda da belki bu çevreden araç ve/veya satıcı/galeri önerileri gelebilir diye bekliyorum. Benim bildiğim 4x4 işi yapan tek yer var. Aşkın Jeep şimdiye kadar orada...

6. Mantez

Ben Cahile Yardım Lütfen

Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen Teşekkürler Gültekin Uzun sürebilecek sıkı bir bombardımana hazır olmanda fayda var bu durumda. Öncelikle belirteyim ki aklıma en çok yatan araç, o kaba görüntüsü ile Defender, 90 olarak anılan kısa kasayı zaten düşünmüyorum. Elinde bu araçtan olan bir iki...

7. Mantez

Ben Cahile Yardım Lütfen

Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen Süratle gelen cevaplar ve araç önerileri için teşekkürler. Öncelikle bu dünya da kullanılan terimler ve neyin ne olduğu, ne işe yaradığını öğenebileceğim kaynaklara yönlendirebilirseniz sevinirim. Sitede terimler geçiyor . Mesela "Dana20" , ya ne demek...
  8. Mantez

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhaba, Adım Şinasi Erol, 47 yaşındayım ve İstanbul'un Avrupa yakasında yaşıyorum. Şimdilik bir doğa ile olan ilişkimi bahçe ile uğraşmak, yürüyüş ve (zaman, ekip ve cesaret buldukça) Honda Transalp'im ile dolaşmak olarak tarifler durumdayım...
  9. Mantez

Ben Cahile Yardım Lütfen

Merhaba, Sitenin yaklaşık 1,5 senedir üyesi olmama karşın bu ikinci mesajım. Doğa ile olan ilişkimi şimdiye kadar baçe ile uğraşmayı saymazsak, tabanlarım ve fırsat buldukça da motorsikletim üzerinde yürütmeye çalışıyordum. Son zamanlarda, çok uzun zamandır içimde var olan, 4x4 araçlara ve...

10. Mantez

Gümüşdere Plajı

Ynt: Gümüşdere Plajı Gümüşdere Köyü'ne Kemerburgaz üzerinden de ulaşbilirsiniz. BP'nin karşısındaki yoldan girdikten sonraÇiftalan yönünü takip edip, "Pilaja Gider" yazısından sağa doğru döndüğünüzde oldukça zevkli bir stabilize yol sizi önce Kısırkaya Köyüne götürür ( Kilyos'un 10 km kadar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri