Arama sonuçlarınız

1. mustafabinnet

Yeni oyuncağım 1996 L200 GLS 4x4 Symphonic Silver

Ynt: Yeni oyuncağım 1996 L200 GLS 4x4 Symphonic Silver Evet ben de başlığı okuyup diğer yazıları okumadan fotoğraflara bakmıştım, ama dikkatli bakmamaışım demekki. Ama yine de güzelmiş... Bu arada vinç için fotoğraf gönderemeyeceksiniz galiba... Benim için iyi bir örnek olacaktı. Sağlık olsun...

2. mustafabinnet

Yeni oyuncağım 1996 L200 GLS 4x4 Symphonic Silver

Ynt: Yeni oyuncağım 1996 L200 GLS 4x4 Symphonic Silver Hayırlı olsun. Güzel araç. Kazasız belasız günler....
  3. mustafabinnet

L200 için karar aşamasındayım.

Ynt: L200 için karar aşamasındayım. Benim de L200 Magnum aracım var. Bundan önce İsuzu 4X2 vardı. Ben Japon arabası kullanıp da Motoru bitirebilen birisini henüz duymuş değilim.

4. mustafabinnet

L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Haklısınız Burak Bey. Öncelikle iyice keşfedip ondan sonra deneyebilirim. Gerçi daha öncede dediğim gibi yaza kadar vaktim yok zaten. Bu arada kararı verebilirsem ustaya da taktırabilirim.
  5. mustafabinnet

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Cihat Bey aslında ben kendim de bu sökme takma işlerine meraklıyım. Dediğiniz gibi tamponu bi söksem belki de işi kendim yapmaya da kalkabilirim ama şimdi hiç zamanım yok. Yaz olsa belki uğraşabilirdim. Eğer dediğiniz gibi 12000 lik vinç sığarsa ben ondan...

6. mustafabinnet

L200 DOĞRU KARARMI

Ynt: L200 DOĞRU KARARMI L200 anlatmakla pek tadına varılmıyor. Yaşamak lazım... Resimlerin yeterli olacağını düşünüyorum. 70-75 cm karda rampa çıkarak resimdeki yolu açtı... Söze gerek yoktur bence...

7. mustafabinnet

Şimdi Hesap Kitap Zamanı :((

Ynt: Şimdi Hesap Kitap Zamanı :(( Ben ustaya örnek gösterebilirsem daha iyi olacağını düşündüğümden, fotğrafları beklesem iyi olur. Bu arada sizden vinç konusunda da tavsiye bekliyorum. Mesela Power 12000 lb alsam, kaliteli midir? Bahsettiğimiz montaj yerine uyar mı? Bunların dışında sizin veya...
  8. mustafabinnet

Şimdi Hesap Kitap Zamanı :((

Ynt: Şimdi Hesap Kitap Zamanı :(( Aracınız hayırlı olsun. Bu arada Cihat Bey ben hala fotoğrafları bekliyorum. Taktırdığınız vinç tablasının fotoğraflarını gönderecektiniz. Yoksa çekemediniz mi? Gözüm kulağım sizde...
  9. mustafabinnet

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Merhaba Cihat Bey, resimleri gönderebilirseniz çok memnun kalırım. İlginize çok teşekkürler.

10. mustafabinnet

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... İlginize ayrı ayrı teşekkür ederim. Burak Bey linkteki resimlere baktım tam benim istediğim gibi olmuş. Tabii benim aynı ebatlardaki vinçi bulmam gerekiyor. Cihat Bey ve Turgay beyin taktığı vinçlerin özelliklerini öğrenebilirsem benim için çok iyi olur...

11. mustafabinnet

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Daha güzel resimlerim de var ama şimdilik bunları bulabildim.
  12. mustafabinnet

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Herkese merhaba. Konuyu baştan itibaren takip ediyorum. Benim de 2006 L200 Magnum aracım var. Hatta aynısından burada bir kaç tane gördüm. Vinç Konusuna ben de meraklıyım ama vinç takmak için aracın orjinalini bozmamak gerektiğini düşünüyorum. 2006...

13. mustafabinnet

2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi Merhaba. Bende 2006 L200 Magnum kullanıcısıyım. Aracı aldığım tam olarak 1 yıl 15 gün oldu. Benim aracım da şehir içi ve asvalt dışı karma kullanımda yaklaşık 11,5 lt. yakıyor. Uzun yolda henüz denemedim. Her türlü yol koşulunda, istediğim şekilde, istediğim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri