barisavci
Ana Kamp
Evet yaklaşık 1 yıl araştırma ve oldukça yoğun kafa karışıklıkları sonrası, canıma tak etmesininde etkisiyle kararımı verdim ve bende l200 cü oldum. Bu arada teorik olarak buradaki değerli abi ve kardeşlerim sayesinde bilgi ve görgümü artırma fırsatı buldum. En önemliside bu off-road macerasının objektif kriterleri olmayan sonsuz bir derya olduğunu fark ettim. Bu sebeple galiba önemli olan kullanımımıza, kesemize ve zevkimize uygun bir şeyler bulup kendimizi yolun dışına atmak.
Şimdiki hedefim yolun dışına bir an önce çıkmak. Aracımı sıfır aldım düz vites İntense modeli.Araç henüz elime geçmedende ne yapabilirimle ilgili forumları hatim ettim. Aşağıdaki sırayla işe başlayayım ve önümüzdeki kışa kadar aracı hazırlayayım pardon aslında hazırlatayım istiyorum. Aracı genelde şehir içinde kullanacağım malum 5 gün çalışmak zorundayız
ama fırsatını bulduğum o 2 gündede hakkını versin istiyorum. Ayrıca yaza doğru 10-15 gün memleketim Artvin' e gitme planım var.
Arkadaşlar ilk etapta yapılacaklar listesini hazırladım. Yukarıda arz ettiğim durumumuda göz önünde bulundurarak bu listeye ekle-çıkar dedikleriniz var mı? Ayrıca bunların yaklaşık maliyetleri hakkında fikriniz var mı? Sitenin bu işle ticari olarak ilgilenenlerinden özellikle teklif ettikleri şeyleride duymaktan memnun olurum. Adanada yaşıyorum ama İstanbula gelmek ve kalmakla ilgili bir sorunum yok. Aşağı yukarı bir bütçe çıktıktan sonra işlemlere başlayacağım.
İşte listem;
1. Kabin takılmalı
2. Sanırım bu rallyart uygulaması ile gücü artırmak lazım
3. Yükseltme yapılacak (çok abartılmadan)
4. Lastik alınmalı
5. Vinç ve uygun bir tampon edinilecek (illaki nasıl kullanılacağını öğreneceğiz
)
6. snorkel takılacak (ne olur ne olmaz)
ilginiz için şimdiden teşekkür eder bol çamurlu günler dilerim (bu jargon benim için yeni ama çok sevdim)
Şimdiki hedefim yolun dışına bir an önce çıkmak. Aracımı sıfır aldım düz vites İntense modeli.Araç henüz elime geçmedende ne yapabilirimle ilgili forumları hatim ettim. Aşağıdaki sırayla işe başlayayım ve önümüzdeki kışa kadar aracı hazırlayayım pardon aslında hazırlatayım istiyorum. Aracı genelde şehir içinde kullanacağım malum 5 gün çalışmak zorundayız
Arkadaşlar ilk etapta yapılacaklar listesini hazırladım. Yukarıda arz ettiğim durumumuda göz önünde bulundurarak bu listeye ekle-çıkar dedikleriniz var mı? Ayrıca bunların yaklaşık maliyetleri hakkında fikriniz var mı? Sitenin bu işle ticari olarak ilgilenenlerinden özellikle teklif ettikleri şeyleride duymaktan memnun olurum. Adanada yaşıyorum ama İstanbula gelmek ve kalmakla ilgili bir sorunum yok. Aşağı yukarı bir bütçe çıktıktan sonra işlemlere başlayacağım.
İşte listem;
1. Kabin takılmalı
2. Sanırım bu rallyart uygulaması ile gücü artırmak lazım
3. Yükseltme yapılacak (çok abartılmadan)
4. Lastik alınmalı
5. Vinç ve uygun bir tampon edinilecek (illaki nasıl kullanılacağını öğreneceğiz
6. snorkel takılacak (ne olur ne olmaz)
ilginiz için şimdiden teşekkür eder bol çamurlu günler dilerim (bu jargon benim için yeni ama çok sevdim)