Arama sonuçlarınız

1. voxipera

29 Ekim'de Yamaç Paraşütü

Ynt: 29 Ekim'de Yamaç Paraşütü Hepinize çok teşekkür ederim :) Başlangıç eğitimi hakkında bilgiyi Ozay'ın sitesinden bulabilirsin Hasan. Ben anlatmaya başlarsam eksik anlatabilirim. minne tandem yapılabilirmi bilmiyorum. Tandem yaptıracak kişi ben olmadığım için :) O konuda da seni Ozay'a...

2. voxipera

Yeni Gezginimiz, ADA

Ynt: Yeni Gezginimiz, ADA Çok tatlı maşallah. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.
  3. voxipera

29 Ekim'de Yamaç Paraşütü

Arkadaşlar merhaba. 28 Ekim-1 Kasım tarihlerinde Denizli ya da Bursa Orhangazi'de yamaç paraşütü pilot eğitimi alacağım. Başlangıç eğitimini tamamlamış olanları beklerim. Başlangıç eğitimi almak isteyenler varsa durum değerlendirmesi yapılabilir sanırım. Hocam Ozay Zorlu. Benim hocam diye...

4. voxipera

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) herkese bol eğlenceli bir kamp diliyorum. şansınıza hava pek güzel...
  5. voxipera

Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :)

Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :) Zerrin iyi haberlerini almak çok sevindirici. Tekrar geçmiş olsun :)

6. voxipera

Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Selam oıkaancet caganca@yahoo.com adresinden çağatay ile irtibata geçersen sana eminim ki yardımcı olacaktır. Bence yalnız girişme bu işe. Bodeka'ya katıl. Kalabalık daha güzel oluyor. Bekleriz...

7. voxipera

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları Tüm gezenbilir ailesinin ramazan bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte nice mutlu bayramlar dilerim...
  8. voxipera

Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması 30 olmadan oy kullanayım da ortalama yükselmesin :D
  9. voxipera

Hamam Sefası

Ynt: Hamam Sefası Ekim ayında bir pazar toplanalım o zaman uygunsa. Ekim ayı içinde tarihi ve gidilecek mekanı kararlaştırır listeyi yaparız :) Senin ve arkadaşlarını sesleriniz güzeldir umarım Asuman. Göbek taşında şarkı soyleticem gelenlere :))) Benimki felakette:)

10. voxipera

Hamam Sefası

Ynt: Hamam Sefası teşekkür ederim öneriler için...

11. voxipera

Paraşüt Eğitimi

Ynt: Paraşüt Eğitimi benimde sorunum var çalışmakla ilgili ama oldu bi kere dönüş yok :) neyse başarılar dilerim. sabırlı olmak gerkiyor başlamak için. ben aylardır uğraşıyorum. bakalım inşallah bu sefer başaracağım...
  12. voxipera

Hamam Sefası

Ynt: Hamam Sefası Antep' i uzun süredir görmek istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı. Bakarsınız hep beraber geliriz. Karşılayabilecek misiniz o kadar hamam ücretini? :)

13. voxipera

Hamam Sefası

Ynt: Hamam Sefası Gezenbilir olarak gidilebilir sanırım Ağa Hamamı'na... Referansı kuvvetli sonuçta:) Çemberlitaş hamamı biryerlerde okuduğuma göre gitmeden internetten üye olursan %40 indirim yapıyormuş. Belki kalabalık gidersek fiyatı biraz daha aşağı çekebiliriz.
  14. voxipera

Hamam Sefası

Ynt: Hamam Sefası Tabii hijyen çok önemli :) dedim ya araştırmadım hiç diye...20 liralık hamama pahalı olabilir diyişimden çıkarabilirsiniz sanırım bu konudaki cahilliğimi. Bu başlıktan şöyle bir sonuçta çıkabilir: ' Boşver ayşe, ne işimiz var hamamda. Evdeki banyon neyine yetmiyor.' :)) Bu...
  15. voxipera

Hamam Sefası

Arkadaşlar daha doğrusu hanımlar:) Ramazandan sonra hep beraber hamam sefası yapsak diyorum. Ne dersiniz? Aslında ben ve arkadaşlarım boyle birşey yapmayı planlıyoruz. Gezenbilir çıkartması yapsak nasıl olur diye düşündüm. Siz de burda fikirlerinizi açıklarsanız bence güzel olur. Pek...

16. voxipera

Paraşüt Eğitimi

Ynt: Paraşüt Eğitimi Selamlar umidesra. Öncelikle gezenbilire hoşgeldin. Yamaç paraşütü eğitimini İstanbul içinde ya da günübirlik gidebileceğin bir yerlerde alman biraz zor. Ya da oyle birşey varsa da ben bilmiyorum. En uygun Bursa gibi görünüyor. 30 Eylul- 4 Ekim tarihleri arasında Bursa'da...
  17. voxipera

Kuzey Ege Turu (Geyikil - Çandarlı Etabı) 4 - 9 Ağustos 2009

Ynt: Kuzey Ege Turu (Geyikil - Çandarlı Etabı) 4 - 9 Ağustos 2009 çok güzel bir tur olmuş. küreklerinize sağlık mı demek gerekir acaba:) yüreğinize, küreği iten kollarınıza sağlık diyelim biz yinede:))
  18. voxipera

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) toplu fotografları çeken arkadaşlar galeriye yüklerlerse seviniriz:) gelinim sana soylüyorum musatafa (mezzy) sen anla:)

19. voxipera

Bodeka'nın 3. Yaş Günü

Ynt: Bodeka'nın 3. Yaş Günü birebir yaşadığım için pek birşey kaçırmış sayılmam sanırım:)
  20. voxipera

Kıyıköy Gezisi (28-30 Ağustos)

Ynt: Kıyıköy Gezisi (28-30 Ağustos) çok güzel vakit geçirmişsiniz:) harika fotograflar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri