Arama sonuçlarınız

1. bsencan

Grand Cherokee Alttan Yakıt Damlattı Ama...

Ynt: Grand Cherokee Alttan Yakıt Damlattı Ama... bildiğim kadarı ile tamir takımı denilen ve içeriğinde çeşitli contalar bulunan kitler mevcut, bunlar kullanılarak tamiri yapılıyor olabilir. bu gibi durumlarda genellikle pompa sökülüp dağıtılıp sonra tekrar dağıtıldığı için işçilik bedeli...

2. bsencan

Grand Cherokee Alttan Yakıt Damlattı Ama...

Ynt: Grand Cherokee Alttan Yakıt Damlattı Ama... Benzindir o benzin :P yakıt sistemi bağlantılarını kontrol edin, ayrıca mazot enjeksiyon sistemine basınç sağlayan (sanırım pompa) kontrol edilmesinde fayda var.
  3. bsencan

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Hay bin kunduz :) ilk on un alınmayacağını bile bile 03 yazan aklıma şaşayım, dostum asıl senin anlayışın için ben teşekkür ederim. şaka gibiyim ya :) abi o zaman herkes alsın ben geride kalanlardan birini alayım, yoksa bu kafayla yok 09 olsun yok 05 olsun...

4. bsencan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım 03 ü alabilirim. baktık oda olmuyo artık ne kalırsa geriye onu alırım :)
  5. bsencan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım özellikle 34 numarayı ben alıp da istanbuldan LC sahibi olan bir üyenin önüne geçmek istemem tabii, Sonra Yavuz abinin deyimi ile dokuz köyde ovarlar vallahi :)

6. bsencan

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım 34 yada 06 olabilir. Bir de maliyet ile ilgili bir çalışma yapıldı mı acaba?

7. bsencan

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım Bildiğim kadarı ile arctic truck larda ön koruyucu demirin eğimli olmasının sebebi farkında olmadan buzulda herhangi bir çatlağa arabanın önü girerse, arka tekerleri itişi ile aracın burnunu ön lastiklerin girdiği çatlaktan kurtarma mantığı, yani bir nevi askı gibi...
  8. bsencan

ZJ Çift mafsallı şaft için grasörlüklü mafsal merkezleme parçası...

Ynt: ZJ Çift mafsallı şaft için grasörlüklü mafsal merkezleme parçası... + 1 :)
  9. bsencan

Ynt: ZJ Çift mafsallı şaft için grasörlüklü mafsal merkezleme parçası... Hani İş bankası reklamı var ya, şu şu kadar, bu bu kadar, bilmem neyin bedeli paha biçilemez diye Sizin ve benim gibi insanların da paylaşımın değerinin paha biçilemez olduğu. Bilgi paylaştıkça ve çoğaldıkça güzel...

10. bsencan

Ynt: ZJ Çift mafsallı şaft için grasörlüklü mafsal merkezleme parçası... kendi kendinize yazıp çizmiyorsunuz, şu anda kullandığım bir arazi aracım olmasada sizi, Umut beyi, Yavuz beyi, Kürşad beyi ve daha nice ismini sayamadığım ve paylaşımlarını merak ve ilgi ile okuduğum gezenbilircileri...

11. bsencan

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Hepimizin başı sağolsun, toprağı ol, mekanı cennet olsun. Yüzündeki gülümsemesi ile aklımdan hiç çıkmayacak adam gibi adamdı.
  12. bsencan

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım dodikler muhteşem, ama renk derseniz o daha da muhteşem, 1993 - 2000 yılları arasında kullandığım VW 1303 ün rengi olan L20C kodlu ( bırakın arabayı, renk kodunu bile unutmadım) Turuncu renk kesinlikle çok yakışmış. Tabii bu rengin kodu aynı mıdır bilemiyorum.

13. bsencan

Off-road ve olmazsa olmazları

Ynt: Off-road ve olmazsa olmazları çok güzel bilgiler ve bir o kadar güzel anlatımınız için teşekkürler.
  14. bsencan

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye bende de çalıştığım firmanın panel van doblosu var, acaba yan duvarlara giydirme mi yapsam, yoksa abartmış mı olurum : :D :D :D
  15. bsencan

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Kürşat Bey sanırım sizin boy 1.90 yada üstü değil mi, araba hala küçük duruyor sizin yanınızda :) gaza gelip de 6" yüksetlmeye girmeyin ama :D

16. bsencan

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım ;D ;D ;D ;D
  17. bsencan

Şaside paslanma

Ynt: Şaside paslanma Makine Mühendisleri Odasından alacağınız bir rapor T.H.H de geçerli olacağı için yerinde olur. T.H.H bu gibi şikayetlerde normalde kendi atadığı bilir kişi raporunu göz önüne alır ki sizin elden vereceğiniz o bölgenin Makine Mühendisleri odası raporu çok daha yönlendirici...
  18. bsencan

Şaside paslanma

Ynt: Şaside paslanma merhabalar. bu gibi durumlarda öncelikle araca bu işlemi yapan servis ile görüşmeniz gerekmekte (ki zaten öyle yapmışsınız) eğer her hangi bir sonuç alamazsanız bulunduğunuz ilçe kaymakamlığı bünyesinde bulunan tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. (Tüketici...

19. bsencan

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım +1 :)
  20. bsencan

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Yalnız bir şey dikkatimi çekti. sanayi den her çıkışta eve giderken çekilen resimler benzin istasyonunda çekiliyor, bu bana pek manidar geliyor ;D. acaba araç çok mu yakmakta ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri