Ynt: Bir Duster Aldım
Merhaba OlgunCandan Bey,
Yaptığım gezi diğer araçlarımla yaptığım veya tamamlayamadığım, ayrıca da yaşadığım civarda beni zorlayabilecek en zorlu yer olduğu için "araç kendini kanıtladı" dedim. Aksi halde binbir türlü arazi koşulu var hepsinden alnının akıyla çıkar demek istemedim tabi ki. Ayrıca bu araç Türkiye'de yeni olabilir ama Avrupa'da Nisan ayından beri 4x4 modelleri satışa sunuluyor ve de bu süre zarfında 15-20.00km yol yapanlar var. Dayanıklılık ve de sorunsuzluk anlamında hiç sıkıntılarını duymadım. Biz de aracı her türlü tanımak ve test etmek için garantisi varken elimizden geldiğince zorluyoruz keyfini çıkarıyoruz. Bakalım bize ne kadar dayanabilecek. Araca pek acımam da
olguncandan' Alıntı:Yalnız size özel (özelden değil, kıymetli şahsınıza anlamında) bir şey söylemem lazım... Arabanızı aldıktan sonra yaptığınız geziyi okudum, çok da beğendim. (Hatta aracımın ESP'li olmasını, sizin bir tespitinizden hareketle istemiştim. Anlaşma yaptığım zaman diliminde gelmekte olan araçların hepsini tarattım, sadece bir tane ESP'li varmış, o da beyazmış. Diğer türlü ta Romanya'dan gelmesi gerekecekti. Vazgeçtim. Olsaydı iyi olurdu) Fakat çok kolay sonuca varmışsınız. O gezinin hemen arkasından "araç kendini kanıtladı" demişsiniz. Henüz yepyeni bir aracın 100-200 km.lik bir yolculukta -zorlu da olsa- kendini kanıtladığı sonucuna varmak bence erken. Evet, o yolculukta kanıtlamıştır, doğru. Ama bu, zaman ister. Çok sayıda binicinin binmesi, sorunlarını görmesi lazım. Malum, yeni araç henüz sorunsuzdur. Peki ya dayanıklılık... Onun için biraz beklemek gerek.... diye düşünüyorum.
Merhaba OlgunCandan Bey,
Yaptığım gezi diğer araçlarımla yaptığım veya tamamlayamadığım, ayrıca da yaşadığım civarda beni zorlayabilecek en zorlu yer olduğu için "araç kendini kanıtladı" dedim. Aksi halde binbir türlü arazi koşulu var hepsinden alnının akıyla çıkar demek istemedim tabi ki. Ayrıca bu araç Türkiye'de yeni olabilir ama Avrupa'da Nisan ayından beri 4x4 modelleri satışa sunuluyor ve de bu süre zarfında 15-20.00km yol yapanlar var. Dayanıklılık ve de sorunsuzluk anlamında hiç sıkıntılarını duymadım. Biz de aracı her türlü tanımak ve test etmek için garantisi varken elimizden geldiğince zorluyoruz keyfini çıkarıyoruz. Bakalım bize ne kadar dayanabilecek. Araca pek acımam da