Arama sonuçlarınız

1. AKINCI07

VX100 görüş talebi

Ynt: VX100 görüş talebi Çok teşekkürler arkadaşlar,Kıvanç bey mesajı aldım :) insan niyetine girince,araç da güzel olunca heyecan yaratıyor haliyle...sakin ol,sakin ol,derin derin nefes al ;)

2. AKINCI07

VX100 görüş talebi

Selamlar,kısmet olursa çok yakında ben de bir VX100 sahibi olmak istiyorum :) sürekli ilanlara bakıyorum ve linkini vereceğim aracı çok beğendim,görüşleriniz ve yorumlarınız benim için çok kıymetli olacak,şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
  3. AKINCI07

Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... Kardeş nerdeyseniz söyleyin hanımı çocuğu alıp geliyorum ben de :))

4. AKINCI07

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU Bu ara İstanbul'a gidip gelme durumum var,sonra ilk fırsatta arıycam...Kahveler çaylar benden ama baştan söyliyim bin tane soru sorar başını ağrıtırım ;) selamlar saygılar :) (Bu da benim tel: Gökser...
  5. AKINCI07

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU Arkadaş müthiş bir iş yapmışsın,güle güle kullan :) Ben de Antalya'da yaşıyorum,93 Defender'ım var,ama henüz başlamadım tadilata,bir fırsatta tanışmak isterim.

6. AKINCI07

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Hmmm :-\ peki parlak olmayan bi krom mesela? Aslında fikrin anakaynağı şu,ben Antalya'da yaşıyorum,bilen bilir yazı müthiş sıcak olur buranın,o yüzden beyaz defender ve üstünde güneşin yanıtabildiği kadarını geri yansıtacak krom bagaj düşüğndüm,sonra düşündükçe de...

7. AKINCI07

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Selamlar,fotoğraflarda görmedim ya da gözden kaçırmış olabilirim,'krom' port bagajlı beyaz defender resmi arıyorum,şimdilik hayalimdeki araba bu ama hiç resmini göremedim,var mı kimsede?
  8. AKINCI07

V8 Motorlar

Ynt: V8 Motorlar Merhabalar,tesadüfen iki farklı kaynaktan 'marin motor' tavsiye ettiler bana.Volvo Penta V8, sanırım 270 Bg civarında gücü varmış.Ben bu konularda kör cahil seviyesinde sayılırım.Deniz aracı için yapılmış bir motor Defender'a uyar mı sizce?
  9. AKINCI07

Land Rover Defender katalog

Ynt: Land Rover Defender katalog Selamlar,Seyhan Bey'den istemeye utandım,dosyayı alan arkadaşlardan biri bana da gönderebilir mi lütfen? Şimdiden teşekkürler :) tgakinci@gmail.com

10. AKINCI07

Defender motor değiştirme problemi

Ynt: Defender motor değiştirme problemi Teşekkürler :)

11. AKINCI07

Ynt: Defender motor değiştirme problemi Murat bey ilk defa siz hayırlı olsun dediniz,teşekkür ederim,siz de Antalya'dasınız sanırım,en kısa zamanda tanışmak dileğiyle.
  12. AKINCI07

Ynt: Defender motor değiştirme problemi detaylı bilgi için çok teşekkürler

13. AKINCI07

Ynt: Defender motor değiştirme problemi Çok teşekkür ederim,bu gece rahat uyuyabilirim artık :)
  14. AKINCI07

Herkese merhaba, 3 gün önce Defender'ımı aldım.93 model,2.5 benzinli model.Bugün Antalya'da sanayiye gittim bazı ufak problemler için ve çok ciddi hayalkırıklığı ve can sıkıntısıyla döndüm malesef. Benim hayalimde hep bir V8 motorlu araç vardı,ancak ordaki arkadaş bunun artık mümkün...
  15. AKINCI07

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar,öncelikle aranızda olmaktan çok mutlu olduğumu belirteyim,çok fazla mesaj yazmamış olsam da internet ortamında en çok zaman geçirdiğim yer bu site.Ben Gökser Akıncı,42 yaşındayım,12 yıldır Antalya'da yaşıyorum ve özel bir havayolu şirketinde...

16. AKINCI07

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Merhabalar,uzun zaman sessiz sedasız takip ettim forumları,sonunda dayanamadım ben de bir Defender aldım (galiba fena halde gaza geldim:)).Beni de eklerseniz sevinirim listeye. T.Gökser Akıncı,Antalya,1993 Defender 2.5 benzin. Saygılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri