Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Cooper St
Merhaba arkadaşlar, Cooper ST'lerimi ''850 TL'ye'' indiriyorum yukarıdaki bilgiler hala geçerli herhangi bir sıkıntısı işlemi yoktur sıfırı 2000 Tl olan bir lastiktir...
17 inç arayanlar için bulunmaz fırsat...
Ynt: 460 kasa 280 GE
Önceki araçlarınız gibi harika bir kişiselleşitrme operasyonu geçireceği kesin.. Kazasız belasız kullanın Çağlar Bey hayırlı olsun..
Ynt: İZOFF'un İkiz Rubiconları
Hayırlı uğurlu olsun maşallah... Exp. için gerçekten mükemmel bir tercih olmuş... Fiyat fayda olarak mükemmel bir seçim zaten eski Jeepçisinizde hiç sıkıntı olmayacak inşallah...
Ynt: Satılık Cooper St
Baba naptın yaa 6 ay kafadan gitti ;D ;D
Gerçekten mt sınıfında nispeten sessizliği ve yol tutuşuyla iyi bir lastiktir...
İyi dilekler ve yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...
Ynt: muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar
Umarım bu mutluluğunuz Jeep'inizle çok uzun yıllar devam eder (Zırt pırt satanlara duyurulur :D )
Kazasız belasız kullanın,Zj'nizle edindiğiniz yol tecrübesi daha hiçbirşey siz birde yol dışına çıkın bi ;) ...
Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!
İşe bu kadar hakim olmaları ve kullanılan parçaların ilk olması sebebiyle birçok firmadan öteler...