Satılık Cooper St

Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık olarak 3-4 ay önce aldığım 245-70-17 ebatlarındaki 5 adet Cooper ST 'lerimi satıyorum lastikler çok iyi durumda en ufak hasar,delik tamir yok...

Fiyatı: 1250 Tl, pazarlık düşünmüyorum.

Fotoğraf-0113.jpg

Fotoğraf-0121.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Cooper St

Ayrıca bir arkadaşımda bulunan 4 adet 265-70-17 ebatında da Kumho KL-71 satılıktır yaklaşık olarak 1000 km yol yapmıştır fiyatı 1000 Tl'dir. Resimleri kendisinden temin ettiğimde ekleyeceğim..

Arkadaşlar aşağıdaki temsili resmin aynısı olan 5 adet jantımı sadece yine Grand Cherokee Wj kasanın 16 inç'leriyle takas etmek istiyorum.Jantlar çok iyi durumda herhangi bir kırığı olmamıştır tamir görmemiştir takas düşünen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler. Lastik ilanına telefon eklemeyi unutmuşum 0535-238-71-21..

[attachment=1]

wheel_7b_avila.jpg

o zaman bende güncel diyorum ;D ;D ;D

yaklaşık 1 sene kullandım bu lastikler den kar kum performansından memnun kalmıştım ses seviyesi ise gayette iyidi ;D

bsayil' Alıntı:
o zaman bende güncel diyorum ;D ;D ;D

yaklaşık 1 sene kullandım bu lastikler den kar kum performansından memnun kalmıştım ses seviyesi ise gayette iyidi ;D

Baba naptın yaa 6 ay kafadan gitti ;D ;D

Gerçekten mt sınıfında nispeten sessizliği ve yol tutuşuyla iyi bir lastiktir...

İyi dilekler ve yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...

coper stt lerin değerini duymuştum başımdaki beladan sonra çok araştırdım bu konuyu Kumho KL-71 beş para etmez bir lastik aynısı bendede var 1000km de olmadı isteyen varsa hemen sökerim bu lastik çamurun ç sini görünce gidecek kaçacak yer arıyor 20 derecelik meğilde iki santim çamurda önler bağlı arkalar kilitli vaziyette araba ittiriyor insana rezil kepaze oldum çamur oldum yerlere serildim

hagurel' Alıntı:
coper stt lerin değerini duymuştum başımdaki beladan sonra çok araştırdım bu konuyu Kumho KL-71 beş para etmez bir lastik aynısı bendede var 1000km de olmadı isteyen varsa hemen sökerim bu lastik çamurun ç sini görünce gidecek kaçacak yer arıyor 20 derecelik meğilde iki santim çamurda önler bağlı arkalar kilitli vaziyette araba ittiriyor insana rezil kepaze oldum çamur oldum yerlere serildim

Bu gerekli (!) bilgiler için teşekkür ederim.

Hoş olmamiş yorum her malin bir alicisi vardir.
Lastikden yana şikayetiniz varsa başka bir başlik açip bilgilendirebilirdiniz.

nesi hoş olmamış ben bunları yazmasam siz almış olsanız lastikleri kullanamayınca tekrar lastik alsanız hoş olacakmıydı, ben gerçekleri söylüyorum kimsenin malını kötülemiyorum sonuçta arkadaş lastikleri kendisi imal etmiyor
zaten belirttim aysınısından bende de var alıcı varsa vereyim ama sorunu da bilin ki sonradan kandırdın beni demeyin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.