Arama sonuçlarınız

1. Wolverine-Grand Cherokee

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im Sanırım son resimdeki yerden geçtiniz ;D ;D

2. Wolverine-Grand Cherokee

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Bayramdan sonraki her tarih olur piknik için Hakan Hocam :D
  3. Wolverine-Grand Cherokee

2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Benim bildiğim maslakta yetkili bayi olarak Prins'in TGS otomotiv var 2 kısımda google da aratırsanız tam adres çıkacaktır ayrıca teleflex içinde yine maslak sanayide subaru yerka var yetkili bayi olarak

4. Wolverine-Grand Cherokee

WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim Banada şehir içi biraz az geldi.Bu arada crd quadra drive imiş :)
  5. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim Kusura bakmayın pardon ;D ;D Bu arada çok gürültülü hala alışamadım :-\ Sanayide bir arkadaşı gördüm onda Wj 4.7 var adam bana sehiriçi lpg de 18 sehirdışı yine lpg de 15 lt tükettiğini söyledi acaba bunun mümkünatı var mı ? Eğer öyleyse 4.7...

6. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim Kusura bakmayın pardon ;D ;D Bu arada çok gürültülü hala alışamadım :-\ Sanayide bir arkadaşı gördüm onda Wj 4.7 var adam bana sehiriçi lpg de 18 sehirdışı yine lpg de 15 lt tükettiğini söyledi acaba bunun mümkünatı var mı ? Eğer öyleyse 4.7...

7. Wolverine-Grand Cherokee

2002 Dünya 3. sü Millilerimizi Taşıyan Uçak ile F-16 lar arası Telsiz Görüşmesi

Ynt: 2002 Dünya 3. sü Millilerimizi Taşıyan Uçak ile F-16 lar arası Telsiz Görüşmesi Gerçekten benide etkiledi harika bir ortammış..
  8. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim 2.7 iyidir iyii ;D ;D
  9. Wolverine-Grand Cherokee

Terrano 2.7 Dizel Off Road

Ynt: Terrano 2.7 Dizel Off Road Hayırlı satışlar gerçi bir japondan sonra ingiliz nasıl gelir bilemiyorum ama :D umarım dilediğiniz olur.

10. Wolverine-Grand Cherokee

Standart Donanımlı VX80 Hakkında

Ynt: Standart Donanımlı VX80 Hakkında Eğer 98-2000 model bir aracın maliyeti 60'ı buluyorsa ve verebiliyorsam üstüne 15 daha koyar yeni model olan Rubicon alırdım sanırım ona birşey diyemezsin :)

11. Wolverine-Grand Cherokee

Standart Donanımlı VX80 Hakkında

Ynt: Standart Donanımlı VX80 Hakkında Kürşat sizin araçlar kırılmıyor mu ? Ya da hiç yılların getirdiği yorgunluktan dolayı parça değişimi gerekmiyor mu ? Gerçekten, eğer öyleyse 60 ta verilir yok değilse o parça fiyatlarını topladığında birçok arazi taşıtının 'tüm' sıkıntılarını giderirsin...
  12. Wolverine-Grand Cherokee

Discovery II V8 Artık Beraberiz

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz O kadar telefon yalanmıydı hacı söle bakim ;D ;D ;D Dün anladım zaten ufaklık ötürü olduğunu sonra gelmeyince çıktım zaten :)

13. Wolverine-Grand Cherokee

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Sayın songofsofia merhablar, özelden mesaj atmıştım görebildiniz mi ?
  14. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Beni görmek istememiştin değil mi ? Fakat şansa bak tüm gün beraberdik ;D
  15. Wolverine-Grand Cherokee

Araçlara sonradan Hız Sabitleyici sistem (Cruise Control) uygulamak mümkün müdür

Ynt: Araçlara sonradan Hız Sabitleyici sistem (Cruise Control) uygulamak mümkün müdür Acaba her araca olan bir sistem bulunabılırmı ?

16. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Kazasız belasız kullanın,lastikler hiç yakışmamış ;D Fakat bu discoların ufak bır hareketle yükselmesine hasta oluyorum zj de ne uğraştıydık yaa :)
  17. Wolverine-Grand Cherokee

Sabit hizda Beyaz duman atması.

Ynt: Sabit hizda Beyaz duman atması. Muhakkak yanlışım varsa düzeltilecektir ama silindir kapak contası kaçırıyor olabilir bir arkadaşın zj sinde olmuştu beyaz duman olayı
  18. Wolverine-Grand Cherokee

Araçlara sonradan Hız Sabitleyici sistem (Cruise Control) uygulamak mümkün müdür

Ynt: Araçlara sonradan Hız Sabitleyici sistem (Cruise Control) uygulamak mümkün müdür Çalışmanızda bir gelişme varmıdır ?

19. Wolverine-Grand Cherokee

Satılık - 2001 Model 1.6 JLX Vitara

Ynt: Satılık - 2001 Model 1.6 JLX Vitara Selamlar,araç satıldı mı ya da fiyat olarak bir değişiklik oldu mu ?
  20. Wolverine-Grand Cherokee

2000 model 5 kapı vitara

Ynt: 2000 model 5 kapı vitara Hayırlı satışlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri