Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ibrahim bey hayırlı olsun , yalnız şanzumanıza çok dikkat edin ,benim 2 kere başımı yemişti ,kürşatında aynen lastik çapının büyümesinden sonra disco 2 lerde hastalık gibi bir şey
cihan bey sağolun
hemen not alıyorum.
yabancılar dahil araştırdığım bir çok forumda 265 75 16 problem yaşamamak için verilen optimum lastik ebadı. üst ebatlar gerçekten risk.
sıkıntı yaşatmaz umarım.
cihan bey sağolun
hemen not alıyorum.
yabancılar dahil araştırdığım bir çok forumda 265 75 16 problem yaşamamak için verilen optimum lastik ebadı. üst ebatlar gerçekten risk.
sıkıntı yaşatmaz umarım.
ya ben yaklaşık bir senedir 33 kullanıyorum.. henüz şanzumanla ilgili bir sorun yaşamadım... bu arada aracımda 220.000 km de.. ama hep derim bu iş şans işi diye.. ben şanslı taraftayım sanırım ;D ;D
ama ibocum yetmicek... söliiim... mesela o aldığın lastikle fazla çamurlarda gezme.. bende aracı ilk aldığımda o vardı.. bir avuç çamuru geçemedim o lastiklerle... ;D
mert aracı alalı 6 ay oldu 3 kere araziye gidebildim. 5 aylık bir çocukla olmuyor bu işler akşamları haberleri bile izleyemez hale geldim. hele hanım sıyırdı sıyıracak ;D bütün zamanımızı alıyor.
en son Dupnisa mağarıs civarına kamp atmaya giderken daha yolun 15. kilometresinde körükler iflas etti ve geri dönüp arkadasın passatını alıp devam ettik rezillik diz boyu senin anlayacağın. kafamda bu işlemler için daha ileri bir tarihi düşünüyordum ama körükler bu sıkıntıları çok fazla yaşatmaya başlayınca "rezilliğe bakar mısın arazi aracın var körükler çökecek diye asfaltta bile gitmeye korkuyorsun" uzatmanın anlamı yok dedim. ani bir kararla Oto mekanik Hüseyin ustayla irtibat kurdum. salı günü gelmemi söyledi. hafta sonu tüm istanbul ve araziye gidemeyen offroadcu tayfası doluşuyor maslağa. görmek istemediğim bazı insanlar olduğu için de hafta içi daha müsait geldi.
salı sabah saat 5 de düştüm yola, mahmutbey gişelere gelmeden ıspartkulelerin orada ilk defa sadece sağ arka körük şişti ve abartmıyorum koltuğumda durabilmek için ön cam direğinden destek almak zorunda kaldım. zor bela maslağa sokabildik aracı. sakallıya teslim ettik. çarşamba sabahı almaya gittik. araç yükselmiş ve standart lastikler leylek gibi kalmıştı altında ;D
amma uzatmışım ben ne dyecektim? haa..
şimdi aklımda olan bu lastikleri jantlarla beraber set olarak tutmak asfalt uzun yol ve hafif yol dışı olarak. tabii bir süre kalacak şimdi üzerinde bütçeyi artı olarak biraz hanımı da sakinleştirelim. ;D
bir set daha aynı ebat yapmayı düşünüyorum ve desenine hasta olduğum STT olacak başka çaresi yok. yine bu model Disco jantlarına takmayı ve o jantları siyaha boyatmayı planlıyorum. yer sorunum olmadığı için koyacağım işyerinin birisinin deposuna kalsın öyle yumuşak yumuşak
lastikler çok hoş ve güzel ama en sevdiğim yanı araç ne kadar yol yaparsa yapsın yada çamura girerse girsin lastikler bayiden çıkmış gibi cıgıs cıgıs duruyo valla çok güzel bi özellikk)
sen bir de araç üzerinde gör benim fikrim bu discolar fotojenik değil lastikler çıplak gözle bakınca bayaa diri gösteriyor arabayı ama fotolarda o kadar da belirgin çıkmıyor birader
Yükseltme oldukça şık durmuş İbrahim bey, keyifle binmenizi dilerim bende bu ara düşünüyorum zaten orjinal yayları değişmesi gerekli yükseltsemmi yükseltmesemmi diye hayırlısı bakalım. saygılar murat