Discovery II V8 Artık Beraberiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkakdeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,317

Etiketler

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz

ibrahim bey hayırlı olsun , yalnız şanzumanıza çok dikkat edin ,benim 2 kere başımı yemişti ,kürşatında aynen lastik çapının büyümesinden sonra disco 2 lerde hastalık gibi bir şey

cihan bey sağolun
hemen not alıyorum.
yabancılar dahil araştırdığım bir çok forumda 265 75 16 problem yaşamamak için verilen optimum lastik ebadı. üst ebatlar gerçekten risk.
sıkıntı yaşatmaz umarım.

ilkakdeniz' Alıntı:
cihan bey sağolun
hemen not alıyorum.
yabancılar dahil araştırdığım bir çok forumda 265 75 16 problem yaşamamak için verilen optimum lastik ebadı. üst ebatlar gerçekten risk.
sıkıntı yaşatmaz umarım.

umarım yaşamassınız ,bencede çok ebat dışı değil .

ya ben yaklaşık bir senedir 33 kullanıyorum.. henüz şanzumanla ilgili bir sorun yaşamadım... bu arada aracımda 220.000 km de.. ama hep derim bu iş şans işi diye.. ben şanslı taraftayım sanırım ;D ;D

ama ibocum yetmicek... söliiim... mesela o aldığın lastikle fazla çamurlarda gezme.. bende aracı ilk aldığımda o vardı.. bir avuç çamuru geçemedim o lastiklerle... ;D

mert aracı alalı 6 ay oldu 3 kere araziye gidebildim. 5 aylık bir çocukla olmuyor bu işler akşamları haberleri bile izleyemez hale geldim. hele hanım sıyırdı sıyıracak ;D bütün zamanımızı alıyor.

en son Dupnisa mağarıs civarına kamp atmaya giderken daha yolun 15. kilometresinde körükler iflas etti ve geri dönüp arkadasın passatını alıp devam ettik rezillik diz boyu senin anlayacağın. kafamda bu işlemler için daha ileri bir tarihi düşünüyordum ama körükler bu sıkıntıları çok fazla yaşatmaya başlayınca "rezilliğe bakar mısın arazi aracın var körükler çökecek diye asfaltta bile gitmeye korkuyorsun" uzatmanın anlamı yok dedim. ani bir kararla Oto mekanik Hüseyin ustayla irtibat kurdum. salı günü gelmemi söyledi. hafta sonu tüm istanbul ve araziye gidemeyen offroadcu tayfası doluşuyor maslağa. görmek istemediğim bazı insanlar olduğu için de hafta içi daha müsait geldi.

salı sabah saat 5 de düştüm yola, mahmutbey gişelere gelmeden ıspartkulelerin orada ilk defa sadece sağ arka körük şişti ve abartmıyorum koltuğumda durabilmek için ön cam direğinden destek almak zorunda kaldım. zor bela maslağa sokabildik aracı. sakallıya teslim ettik. çarşamba sabahı almaya gittik. araç yükselmiş ve standart lastikler leylek gibi kalmıştı altında ;D

amma uzatmışım ben ne dyecektim? haa..
şimdi aklımda olan bu lastikleri jantlarla beraber set olarak tutmak asfalt uzun yol ve hafif yol dışı olarak. tabii bir süre kalacak şimdi üzerinde bütçeyi artı olarak biraz hanımı da sakinleştirelim. ;D

bir set daha aynı ebat yapmayı düşünüyorum ve desenine hasta olduğum STT olacak başka çaresi yok. yine bu model Disco jantlarına takmayı ve o jantları siyaha boyatmayı planlıyorum. yer sorunum olmadığı için koyacağım işyerinin birisinin deposuna kalsın öyle yumuşak yumuşak :smiley:

bumerang gibisin birader attık geri geldin biz ne yapalım ;D ;D ;D

noldu aksam ki ilan işi, kızım çok huysuzlandı sana geri dönemedim kusura bakma

lastikler çok hoş ve güzel ama en sevdiğim yanı araç ne kadar yol yaparsa yapsın yada çamura girerse girsin lastikler bayiden çıkmış gibi cıgıs cıgıs duruyo valla çok güzel bi özellikk:smiley:)

sen bir de araç üzerinde gör benim fikrim bu discolar fotojenik değil lastikler çıplak gözle bakınca bayaa diri gösteriyor arabayı ama fotolarda o kadar da belirgin çıkmıyor birader

Yükseltme oldukça şık durmuş İbrahim bey, keyifle binmenizi dilerim ;) bende bu ara düşünüyorum zaten orjinal yayları değişmesi gerekli yükseltsemmi yükseltmesemmi diye hayırlısı bakalım. saygılar murat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR