Arama sonuçlarınız

1. Wolverine-Grand Cherokee

Grand Cherokee'ler İçin Rock Slider

Kışın yaptırttığım Rock Slider'ları Jeep'imi sattığımdan dolayı satılığa çıkarttım.93-98 model tüm Grand Cherokee'lere uygulanabilir,statik siyah boyalıdır,4 kere araziye girdi fakat hiçbir darbesi ve boya atımı yoktur,ürün Maslaktadır. Fiyatı 280 Tl'dir. İlk 3 resim temsilidir fakat...

2. Wolverine-Grand Cherokee

Gaz Rover Satıldı..

Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Vay bee demek İngiliz Rus kırması ilginç şey gitti demek :D Hayırlı uğurlu olsun yeni sahibine
  3. Wolverine-Grand Cherokee

Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı Aynen öle idi,anlaştık biriyle bir aksilik çıkmazsa çarşamba gidici :)

4. Wolverine-Grand Cherokee

Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı Çok geçmiş olsun umarım daha sıkıntı yaşamazsınız aracınızla.
  5. Wolverine-Grand Cherokee

HP Bilgisayar Yetkili Servisi de Bunu Yaparsa!

Ynt: HP Bilgisayar Yetkili Servisi de Bunu Yaparsa! Samsung aldım fiyatına göre performansı süper.Zaten ya Asus'u ya da Samsung'u alıcaktım ibre buna döndü :)

6. Wolverine-Grand Cherokee

Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Hakan Bey,araç zannımca 4.0 değil.Çünkü ilandaki, araçta deri döşeme mevcut,jantlar deseniz yeni desen zaten 4.0'larda (96 için knuşuyorum) limited versiyon yoktu.Bilen düzeltsin ama bu araç bildiğimiz 5.2 :) Selamlar..

7. Wolverine-Grand Cherokee

HP Bilgisayar Yetkili Servisi de Bunu Yaparsa!

Ynt: HP Bilgisayar Yetkili Servisi de Bunu Yaparsa! Hp ile alakalı tüm fikirlere katılıyorum ! Benimde Pavilion Dv 6000 serisi laptop ım vardı aldığımdan beri yok pil sorunuydu yok anakart sorunuydu bir türlü düzelmedi sonunda garanti bitti laptopun yarı parası kadar fiyat çıkardılar bende...
  8. Wolverine-Grand Cherokee

Discovery II V8 Artık Beraberiz

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Kim memnun oldu ki ;D
  9. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Farkettim :) Bir süre standard kullanıcam demişsin,At falan düşünmezmisin sen duramazsın kurcarlarsın aracı arazide falan ???

10. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Çok yakar o, onunla gitme karadenize ;D

11. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz Hey Allahım gitmiş traktörün V8 ini almış :D :D Hacıı kazasız belasız bin sormuyorum nesı var nesı yok dıye sen uretıldıgı tarıhten berı gerıye dönük taramasını yapmısınıdr ;) Artık gezdirirsin Edirne'ye gelince bizi :)
  12. Wolverine-Grand Cherokee

Cherokee 5.9 Düşünüyorum ?

Ynt: Cherokee 5.9 Düşünüyorum ? Magnum 5.9,Hemi 5.7 :)

13. Wolverine-Grand Cherokee

Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri Şahsen bende bu endişelerden zevk alıyorum ama endişeyi yaratan benim araç olmadığı sürece ;D ;D
  14. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri Kürşat o su geçişi emin ol çok zor değildi.Gezenbilir'in Jeep gezisinde aynı yerden geçmiştik biraz daha yüksekti ve bende ozamanlar 2 inç bile yoktu.Gerçi biz bu parkura giremeyecek Darlık tarafında piknik yapacaktık fakat güzergahı...
  15. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri Geziye katılan resimleri çeken emeği geçen herkese teşekkürler sevgiler.. :)

16. Wolverine-Grand Cherokee

Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım.

Ynt: Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım. Ustacım konuyu takip ediyordum ama lastik ebat bilgilerini gözden kaçırmışım baştan.Bence standard ölçülerde bir dene farkı hissedeceksin,kolay gelsin :)
  17. Wolverine-Grand Cherokee

Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım.

Ynt: Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım. Ben şehir içinde 255-70-16 larla ( Cooper STT mt ) 500-550 arası yakıyordum,şu an standard ebadı olan 225-70-16 BFG All Terrain lere döndüm 400 420 arası yakıyorum.Emin olun lastik ebadı çok önemli yakıt sarfiyatında.
  18. Wolverine-Grand Cherokee

Discovery II V8 Destek Lütfen

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Şimdi V8 mi alıyoruz ne yapıyoruz hacıı :)

19. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Sagol hacı eyvallah :) Arkadaşımızın Lexus'u gerçekten güzelmiş avatardan gördüğüm kadarıyla.Nerden girdim bu konuya bee aklım kaldı şu japonlarda neyse amerikan iyidir diyip yolumuza devam edelim ;)
  20. Wolverine-Grand Cherokee

Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen Çağlar Bey sizin ki benzinli ve dubai versiyonmuydu ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri