Arama sonuçlarınız

1. N

Lada mı Gerçekten?

Ynt: Lada mı Gerçekten? Hiç düşünmeyin temiz bir Niva bulun derim... tam aradığınız araç...

2. N

Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Sıfır km NİVA: 24/25 Bin TL. Henüz 1-2 yaşında 20-30 bin KM'yi geçmemiş yapılı 2. ellere de bakmakta fayda var derim...
  3. N

Karakaçanım :)

Ynt: Karakaçanım :) Yükseltmeyi bir bütün olarak ele alırsanız (ki başka türlüsü herhalukarda sakıncalı) virajlara aynı normal haliyle girdiği gibi girersiniz; - Offset jant - Torsen dif. kilidi - ARB yaylar... vs. Tabiki tüm bunlar ustalık-deneyim ister... arayıp bulmak ve sabır-para-zaman...

4. N

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Kısaca ve kabaca; 97 öncesi-Eskiler 1600 cc/4 vites 97 sonrası-Yeniler 1700 cc/5 vites 2010'un 2. yarısından sonra gelenler (ön panel-göstergesinde dijital kısım olanlar) 1.700 cc ama diğer hepsinden arazide daha "rahvan" ve fren-yaylanma gibi diğer bazı...
  5. N

NİVA

Ynt: NİVA Standart Niva'nın yere en yakın yeri 21 cm... Kolayca ve sınırlar dahilinde 3 cm daha yükselttimi olur 24 cm... Yetmezse, Ok-144 taktımı (standar lastiklerinden 4 cm daha çaplıdır) 4/2=2 cm daha eder... Kısa boyu ve kısa dingiller arası mesafesi düşünülürse 26 cm ile her yere...

6. N

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Fiyat aynıdır. Ne zaman gelebileceğini ise bayiden sormak daha isabetli olur (bir ara bende merak edip sormuştum, çok sürmez)... hatta halihazırda elinde beyaz dışında Niva olan bayi(ler) bile olabilir... (özellikle istanbul'da)...

7. N

Ruslar yine Nivalar için bir icad yapmış.

Ynt: Ruslar yine Nivalar için bir icad yapmış. Son nokta budur herhal...
  8. N

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? İstenen renk siparişle getirtilebiliyor...
  9. N

Neden LADA Niva ?

Ynt: Neden LADA Niva ? Muhtelif cevaplar... http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=147.0

10. N

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları Biraz kolaycılık oldu ama neyse; http://nivatr.com/nivaForum/index.php?board=9.0

11. N

İşte Size Yeni Niva

Ynt: İşte Size Yeni Niva Bu araç 4x4-DACİA DUSTER'İN tek kapılısı... tek kapı dışında başka bir farkı yok gibi ... Niva'nın 2010 modelleri "Niva M" diye halen üretilip satılıyor ve kasa bildiğimiz aynı kasa... Bu kasanın piyasadan hemen kalkacağını da sanmam...
  12. N

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? OK-144 ile en uzun seyahatim 250-300 Km kadardır... Uzunyol için kesinlikle ideal değil... zaten gerek de yok... Niva 4 mevsimlerle bile çok yeterli bir araç...

13. N

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? 2007 nivayı (2008 YILINDA) 20 bin'de aldım şimdi 80 bin'i devirdi. 2,5 yılda 60 bin KM yol yapmışız... 3-5 kere Bayburt-Ankara-Kocaeli (1000 KM'den fazla) tek sürücü gidip geldim... elbette 90 Km ortalama hızla yol uzuyor-yoruyor ama gene de normal...
  14. N

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Nivayı değerlendiriken; 1600 cc. 1700 cc. 2010 ve sonrası "Niva M" diye ayırmak şart. Yoksa yanlış anlama-bilgilendirme olacaktır...
  15. N

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? 2010 içinde çıkan (nisan'dan sonra olacak) panelinde dijital kısım olan Nivalar "Niva M" modelidir. 25 lira civarı olup önemli bazı iyileştirmeler yapılmıştır. Fayda/Masraf olarak neredeyse rakipsiz... 100 Km'de karma olarak 10 litre benzin 12 litre LPG...

16. N

Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım

Ynt: Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım Ustalar daha iyi bilir ama mesela çelik halat yerine gemici halatı (çürümez-kopmaz) gibi esneyici, sentetik vinç halatı tipi şeyler kullanılabilir. Tampon güçlendirilebilir...vs.
  17. N

Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım

Ynt: Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım Niva fayda/masraf ve işletme maliyetleri olarak "rakipsiz"... 2007 LPG'li Nivayla 2 küsür senede 50 bin KM kadar yol yaptım... çoğu arazi-taşra ve kış (Erzurum-Bayburt) yolu-yolculuğu... yerine göre birkaç kere Bayburt-Kocaeli (1.000 KM'den fazla)...
  18. N

Lada Niva Sürekli Dörtçeker mi ?

Ynt: Lada Niva Sürekli Dörtçeker mi ? Bende Anzer'in güneyindeyim (Bayburt). Bizim 2007 Nivaya "Promolada" (isteğe bağlı 4x2/4x4) taktık geçen aylarda... İlk başta biraz tedirgindim, zira araçta 2-3 cm. kadar yükseltme de var. Ama şimdi "kesinlikle" tavsiye ederim... hiç savrulma-dengesizlik...

19. N

Vitara - Niva Karşılaştırma

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma Yeni-modernize LADA 4x4 M serisinde araziden ödün vermeden (hatta test videolarına bakılırsa arazi performansı daha da iyileşmiş), konfora yönelik bazı iyileştirmelerde yapılmış durumda ve bunlar ülkemizde satışta... Ses-titreşim meselesine de bazı çözümler...
  20. N

4x2&4x4 NİVA

Ynt: 4x2&4x4 NİVA Chevy Niva ülkemizde satılmıyor. Yakından hiç görmedim, incelemedim... sürücünün isteği dışında hızlanmayla 4x2 geçişi varsa bile! avantaj olduğunu düşünmüyorum. Lakin bizim klasik Nivalar fabrikadan sürekli 4 çeker olarak çıkıyor. Sonradan isteyen Promolada (4x2-4x4)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri