Arama sonuçlarınız

1. turkogluturker

Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım hayırlı olsun gittikce güzellesiyo defender'in ,4 ilavesi yaparsan cok süper olur düsüncesindeyim arabanın havası degişiyo derim...

2. turkogluturker

Yere Çakılan Paraşütçünün Son Sözleri

Ynt: Yere Çakılan Paraşütçünün Son Sözleri hatalı katlamadan kaynaklanan bi durum ,parasüt tam anlamıyla kapalı degil kanat tasıyo bi nebze yoksa hiç acılamadan düsse mümkün degil yasaması sevgilerimle
  3. turkogluturker

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog su resimdeki kısa şase doka'nın yerini hangisi tutar yaww , asalete bakarmısınız en az 20-25 yasında zamana meydan okuyo

4. turkogluturker

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları resimlere devam
  5. turkogluturker

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog unimog'un eskisi bmc'nin 5 tane sıfırına bedel derim ,benim fikrim tabii kullanan ustalar daha iyi bilir

6. turkogluturker

Bu Moglar'ın Modeli Ne?

Ynt: Bu Moglar'ın Modeli Ne? bunların modelini bilmemde ,sunu tahmini söyleyebilirim bayaa tuzludur 50000 tl den döküntüsünü anca bulursun

7. turkogluturker

Gezenbilir Kanalturk'te

Ynt: Gezenbilir Kanalturk'te galiba kimsede kayıt yok,yada piyasa yükselecek yakında kargo edilir 100€ gibi mesela mesajlar amma olur ;)
  8. turkogluturker

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog bitane safariden cıkma vardı tur amaclı kullanılmıs cok bilgim yokta,kesin yürüsünde nasıl yürüse tarzı bakım ve tamir görmüştür cok cazip gibi gelmedi ama ustalar daha iyi bilir simdiden gözüm korktu, arastırmaya devam sahibinden.com'dan takip et mutlaka oluyo
  9. turkogluturker

Unimog Virüsü Bulaşmış..

Ynt: Unimog Virüsü Bulaşmış.. virüs derken aşk gibi bişey,sıkı sekilde arastırıyorum fakat pek kafamdaki fiatlarla kalmadı kesenin agzını bayaa bi acmak gerekiyomus asıl macera satın alıp tadilatta baslıyo galiba sevgiler...........

10. turkogluturker

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları kar beyazda yakısır..

11. turkogluturker

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları arşivden secmece....
  12. turkogluturker

Unimog Almak İstiyorum

Ynt: Unimog Almak İstiyorum bu ankara plakalı unimogları toplayan kim hangi firma muazzam, grup üyesimidir harika toplamıs ,total'dede iyidir herhalde bilgisi olan varsa sevinirim selamlar

13. turkogluturker

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog merhabalar sahibinden de 8500 tl'lik unimog iyi gibi lacivert olan sanki fiyatına göre bakmakta fayda var üstadlar daha bilir fikir sadece
  14. turkogluturker

Gezenbilir Kanalturk'te

Ynt: Gezenbilir Kanalturk'te büyük bi merakla bekliyorum ve bi cok kişi bekliyor elinde hiç kaydı olan yokmu sevgiler
  15. turkogluturker

Bursa - Uludağ

Ynt: Bursa - Uludağ catlakkaya-uludag sessiz kaldı bu ara bi medyatik ucus yapmak gerek diye düsünüyorum ,karda ucusta bi baska hani

16. turkogluturker

Unimog Virüsü Bulaşmış..

Ynt: Unimog Virüsü Bulaşmış.. MERHABA HIZ DERKEN COKMU AGIR YAVAS KAFAMA TAKILDI 90 KM DEMİ YAPAMAZ DÜZ YOLDA ..............
  17. turkogluturker

Gezenbilir Kanalturk'te

Ynt: Gezenbilir Kanalturk'te umarım gruptan arkadaşlar görüntüleri buraya eklerler ,o saatlerde seyredemicem havada olma ihtimali var simdiden tesekkürler..
  18. turkogluturker

Unimog Virüsü Bulaşmış..

Ynt: Unimog Virüsü Bulaşmış.. merhabalar sorma fena sardı unimog olayı ciddi arastırıyorum ,bursada işin ustaları varmıs gittim gördüm sıfırdan otobüs yapıyolar bu cocuk oyuncagı der gibi konustular,bizim gibi yamacparasütüyle ugrasanlar içinde cok uygun bi arac port bagajı yaptırıp 8-10 kişiyi...

19. turkogluturker

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları dans eden defender süpermiş...
  20. turkogluturker

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları dans eden defender süpermiş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR