Arama sonuçlarınız

1. turkogluturker

Kayseri'de Yamaç Paraşütü

Ynt: Kayseri'de Yamaç Paraşütü dhv 1-2 cok güzel kanatlar var insallah yazın bende sık gelicem kayseri'ye tanısırız iyi ucuslar kısında bos durma netten bi cok bilgiye video ya ulasabilirsin,teorik bilgini güclendirebilirsin aramıza hosgeldin .....

2. turkogluturker

Ynt: Kayseri'de Yamaç Paraşütü merhabalar bursa'da yasıyorum ama kayseriliyim ,1993 te serbest le thk da basladım,2000 yılından beri yamacparasütü ile ucuyorum bu sürecte bi cok kanatla uctum,simdi skywalk'la ucuyorum memnunum bi cok kanat var tavsiye edebilecegim ama seviyeni bilmedigim için...
  3. turkogluturker

Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım

Ynt: Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım insanın ölmeden önce yasaması gereken 50 seyden birisi eger aklınızın ucundan geciyosa düsünmeyin hemen faaliyete gecin,sanıldıgından daha güvenli bir spor tabii kurallara uyuldugu sürece sonucta yolda yürürken bile risk var,benim tavsiyem spora ilk baslarken...

4. turkogluturker

Gezenbilir Aydın Grubu Haftasonu Etkinliği - Boydere (23 Aralık 2007)

Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu Haftasonu Etkinliği - Boydere (23 Aralık 2007) tebrikler güzel faaliyet olmus gürsu'ya geldiginizden haberim olmadı ama bursaya gelirseniz eger mutlaka haber verin kalabalık bi organizasyon yaparız,o bölgede tecrübeli pilotlardan kim var egitim aldıgınız kişiler...
  5. turkogluturker

Unimog Virüsü Bulaşmış..

Ynt: Unimog Virüsü Bulaşmış.. tesekkürler arastırmalarım devam ediyo forumda unimogla alakalı bütün konuları inceliyorum,daha cok bilgiye ulasıyorum ama tam maliyetlerle görüsürsek ayrıntılı fikrim olur herhalde kısmet simdilik proje tabii,defender unimog arası kararsızım unimog tahmin...

6. turkogluturker

Yamaç Paraşütü Yapılan Şehirlerimiz

Ynt: Yamaç Paraşütü Yapılan Şehirlerimiz merhabalar ucus bölgeleriyle ilgili ayrıntılı bilgilerin bulundugu www.yamacparasutu.net var take-off irtifaları ucus yönleri verilmiştir ,daha cok ayrıntı var tabii bazen gittiginiz sehirde gps koordinatları olmasına ragmen tepeye ulasılmıyor,her zaman...

7. turkogluturker

Ynt: Kayseri'de Yamaç Paraşütü merhabalar kayseride bütün parasütcüler zaten birlikte takılırlar herhalde bi coguyla tanısmıssındır,sana tavsiyem eger malzeme almayı düsünüyorsanız mutlaka kayseride ekipten yardım alın ihmale gelmez,yeni baslanılan sürecte yapılan hatalardan birisidir dikkat...
  8. turkogluturker

Unimog Virüsü Bulaşmış..

Ynt: Unimog Virüsü Bulaşmış.. MERHABALAR HACI USTANIN ELLERİNE SAGLIK MUAZZAM BİŞEY OLMUS,ama yüzeysel de olsa bilgiler alabilrsem mümkünse iyi olacak kabinin maliyeti hakkında bide arastırırken bu kasayı 404s olarakmı bakıcaz yoksa aynı kasanın kac motor secenegi var uygun fiyatlı bulmak ne...
  9. turkogluturker

Viyadükten Paraşütle Atladı - Gaziantep

Ynt: Viyadükten Paraşütle Atladı - Gaziantep merhabalar tabii bu spora uzak olanlar dısardan bakınca cok ürkütücü ve zor gibi geliyo,imkan saglanması halinde bu atlayışı gerceklestirebilecek arkadaşlarımız var emin olun tabii insanın sponsor redd-bull olunca biraz daha imkanlar bol oluyo...

10. turkogluturker

Ynt: Kayseri'de Yamaç Paraşütü merhabalar kayseridemisin spora yenimi basladın,kayserideki pilot arkadaslara ulasmanı saglayabilirim

11. turkogluturker

Unimog Virüsü Bulaşmış..

merhabalar arkadaslar bir unimog merakı sardı fena halde suan için zorda olsa bir gün mutlaka unimog toplayacagım dev lastikler tam benim tarzımmıs bunu farkettim,simdi grupta az sayıda olan unimog sahipleri biraz bilgilendirirlerse cok sevinecegim,fiyatlar az cok belli ham hali olarak resimdeki...
  12. turkogluturker

Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım

Ynt: Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım merhabalar istanbulda yasayanlar için ikarus havacılıgı tavsiye edebilirim sakaryadaki arkadasımda bursa yada istanbul da egitim alabilir www.yamacparasütü.net'ten de yardım alabilirsiniz foruma yazarsanız herkes elinden geleni yapar bursadada alternatif...

13. turkogluturker

Hurda Aracı Tekrar Trafiğe Çıkarmak Mümkün mü?

Ynt: Hurda Aracı Tekrar Trafiğe Çıkarmak Mümkün mü? bu land herhalde suda kalmıs gibi geldi eger öyleyse bütün sistem cökmüstür,tam bas belası olur ben bursada böyle vw touareg gördüm perte cıkmıstı ,bir cizigi olmadan iyi bi kontrolden gecmesi lazım ayrıca kaportada elden gecmiş kazalı zaten...
  14. turkogluturker

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 merhabalar ben türker öncelikle aranızda olmaktan cok mutluyum,bende bi defender hayranıyım en kısa zamandada sahip olmak istedigim bi arac uzun zamandır arastırıyorum ve bana uygun olan(maddi acıdan)91-92-93 benzinli modeller doga sporlarıyla ugrastıgım icin arada bi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri