Gezenbilir Aydın Grubu Haftasonu Etkinliği - Boydere (23 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huzzik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,098
Yiyenbilire saygılarımla

16Aralk07077.jpg

16Aralk07078.jpg

16Aralk07076.jpg

16Aralk07075.jpg

Etiketler

ooffff ooofffff parapan ile uçmak ne güzel bir duygudur , paylaşım için tşkler ;) bu arada hamsiler evde yapılmış olsada harika görünüyorlar ;D

Övünmek gibi olmasın ama mutfakta becerikliyimdir
ceranus' Alıntı:
ooffff ooofffff parapan ile uçmak ne güzel bir duygudur , paylaşım için tşkler ;) bu arada hamsiler evde yapılmış olsada harika görünüyorlar ;D

herşey tmmda bu balık olayını eklemeseydin süper olacaktı abi canımızı çektirdin şirketin bahçesine masayı kurup balık+salata keyfi yaptıracan bana :D

Sedat ben bu işi doğu Karadeniz'e karavanımla geziye gittiğimde senin hemşehrilerinden öğrendim. Tava da Rize'den geldi. Eminim sen benden daha iyi becerirsin. Ayrıca Aydın'a gelirsen hep beraber gezen-yiyenbilir etkinliklerine imza atarız...
Salih masayı hamsi mevsimi bitmeden beraber kuralım... Ama dizimden sakatlandığım için bu aralar pek dışarıya çıkamıyorum...

Valla teklif sadece Sedat'a değil ortaya,herkese yetecek kadar hamsi buluruz, yeter ki sezon bitmesin ;) ;) ;)

Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu Haftasonu Etkinliği - Boydere (23 Aralık 2007)

Güzel etkinlk ve güzel resimler. Ben de Aydın'lıyım. Eğer bu kadar korkak biri olmasaydım birgün ben de katılmak isterim derdim :D Ama gel gör ki aman abicim ayağımız yerden kesilmesin felsefesini benimsemişiz :p

tebrikler güzel faaliyet olmus gürsu'ya geldiginizden haberim olmadı ama bursaya gelirseniz eger mutlaka haber verin kalabalık bi organizasyon yaparız,o bölgede tecrübeli pilotlardan kim var egitim aldıgınız kişiler merak ettim sevgilerimle iyi ucuslar...

fotolar çok güzelmiş salih(aydın grubu)bn de katılmak isterim mümkün olursa!!!

Merhaba,

Haşmet ve Salih Beylere güzel fotolar için teşekkürler. Bir de benden....

Cavid Sezen

[attachment=1]

aydında kapımız herkese açık ben sürekli olarak değişik organizasyonlar içerisindeyim açtığım konulardanda bilen vardır.Gürsu konusuna gelince sanırım tanlış anlaşılma oldu gelmedik daha doğrusu gelemedik ama bu şenlikte düşünüyoruz mutlaka haber veririz zaten sizin gruptanmı bilmiyorum kemal ile sürekli irtibat halindeyiz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR