Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Aydın Grubu Haftasonu Etkinliği - Boydere (23 Aralık 2007)
Sedat ben bu işi doğu Karadeniz'e karavanımla geziye gittiğimde senin hemşehrilerinden öğrendim. Tava da Rize'den geldi. Eminim sen benden daha iyi becerirsin. Ayrıca Aydın'a gelirsen hep beraber gezen-yiyenbilir etkinliklerine imza atarız...
Salih masayı hamsi mevsimi bitmeden beraber kuralım... Ama dizimden sakatlandığım için bu aralar pek dışarıya çıkamıyorum...
Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu Haftasonu Etkinliği - Boydere (23 Aralık 2007)
Güzel etkinlk ve güzel resimler. Ben de Aydın'lıyım. Eğer bu kadar korkak biri olmasaydım birgün ben de katılmak isterim derdim Ama gel gör ki aman abicim ayağımız yerden kesilmesin felsefesini benimsemişiz
tebrikler güzel faaliyet olmus gürsu'ya geldiginizden haberim olmadı ama bursaya gelirseniz eger mutlaka haber verin kalabalık bi organizasyon yaparız,o bölgede tecrübeli pilotlardan kim var egitim aldıgınız kişiler merak ettim sevgilerimle iyi ucuslar...
aydında kapımız herkese açık ben sürekli olarak değişik organizasyonlar içerisindeyim açtığım konulardanda bilen vardır.Gürsu konusuna gelince sanırım tanlış anlaşılma oldu gelmedik daha doğrusu gelemedik ama bu şenlikte düşünüyoruz mutlaka haber veririz zaten sizin gruptanmı bilmiyorum kemal ile sürekli irtibat halindeyiz