Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hatay Off-Road Grubu (HATOFF): Kuruluş Öncesi Son Toplantı + Dere Banyo
hocam seçimler nedeniyle hiç vaktim yok toplantı ve etkinliklere.bu nedenle beni bağışlayım.her türlü kararınızda sizinleyim.beni temsil ederseniz sevinirim.yakında görüşürüz.saygılar sunarım.
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezisi (13 Şubat 2011)
Şimdiden özlüyorum taşlıtopraklı topraklı yolları.İnsan oralardan gelmek istemiyor.YaşarHocam,Menderes Hocam,Sedat Bey,Hasan Bey ve diğer arkadaşlar geziyi gün boyu sürecek şekilde uzatırsak dahada...
Ynt: Hamok-Hatay Gezenbilir Ortak Offroad Etkinliği...
Geziye katılan tüm arkadaşlara,özellikle yeni tanıştığımız halde sıcak sevgilerini gördüğüm tüm Hamot lulara çok teşekkür ediyorum.Ancak geziyi biraz aceleye getirdik gibi.Zirvedeki taşlara yeterince dokunamadım,onları şimdiden...
Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu
Değerli arkadaşlar sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum.Sizler olmasaydınız bu güzel etkinlikleri yapamazdım.Sarısekinin muhteşem kanyonundan haberim bile olmazdı.Bu etkinliklerde zorlu dağ yollarında belirtilen...
Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu
Toplantıyı gerçekleştiren tüm arakadaşlara teşekkür ediyorum.Belliki Menderes Hocam maddelerin üzerinde çok çalışmış.Genel hatlarıyla her madde ayrı bir önem içermekte.Başkaları için de örnek oluşturacağı...
Ynt: Adana'da Kum Ocağında Light Off Road (16 Ocak 2011)
hamdi bey jiplere işkence yapmışsınız.neyseki mahmut abi çaresine bakıyor yine .iyi tabir etkinlik olmuş.tekerlerinize sağlık.
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010)
kisecikten arsuza ....amanoslarıbirbaştan birbaşa geçmek...katılırız çok iyi olur..
düşündüğüm çok hazlanacağınız bir parkur var.....aşağı çakallıdan-ki bu köy antik dönemde ....çocukluğumda...yörenin başkenti idi...
İskenderun-Madenli çevresi zor dağ koşulları altında yaptığımız,yamura ve çamura rağmen başarıyla bitirdiğimiz offroad gezimizi dikkatle izlemenizi tavsiye ediyorum ;D sizde bize katılın, pişman olmayacaksınız 8)
Gruptakiler
1-Menderes Şereflişan(Land Rower III-İskenderun)
2-Erdinç Ediboğlu...