Arama sonuçlarınız

1. nev

Hatay Off-Road Grubu (HATOFF): Kuruluş Öncesi Son Toplantı + Dere Banyo

Ynt: Hatay Off-Road Grubu (HATOFF): Kuruluş Öncesi Son Toplantı + Dere Banyo hocam seçimler nedeniyle hiç vaktim yok toplantı ve etkinliklere.bu nedenle beni bağışlayım.her türlü kararınızda sizinleyim.beni temsil ederseniz sevinirim.yakında görüşürüz.saygılar sunarım.

2. nev

Gezenbilir Hatay Grubu; Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezisi (13 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezisi (13 Şubat 2011) Şimdiden özlüyorum taşlıtopraklı topraklı yolları.İnsan oralardan gelmek istemiyor.YaşarHocam,Menderes Hocam,Sedat Bey,Hasan Bey ve diğer arkadaşlar geziyi gün boyu sürecek şekilde uzatırsak dahada...
  3. nev

Hamok-Hatay Gezenbilir Ortak Offroad Etkinliği...

Ynt: Hamok-Hatay Gezenbilir Ortak Offroad Etkinliği... Geziye katılan tüm arkadaşlara,özellikle yeni tanıştığımız halde sıcak sevgilerini gördüğüm tüm Hamot lulara çok teşekkür ediyorum.Ancak geziyi biraz aceleye getirdik gibi.Zirvedeki taşlara yeterince dokunamadım,onları şimdiden...

4. nev

Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezi Duyurusu Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezisi « Yanıtla #13 : Bugün 10:09:26 » Alıntı -------------------------------------------------------------------------------- 1...
  5. nev

Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri

Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri « Yanıtla #4 : Dün 20:29:51 » Alıntı -------------------------------------------------------------------------------- 1- Erdinç Ediboğlu- 532-2403050 326-2134040 2- Levent Çokluk - 532 698 12 95...

6. nev

Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu

Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu Değerli arkadaşlar sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum.Sizler olmasaydınız bu güzel etkinlikleri yapamazdım.Sarısekinin muhteşem kanyonundan haberim bile olmazdı.Bu etkinliklerde zorlu dağ yollarında belirtilen...

7. nev

Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu

Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu Toplantıyı gerçekleştiren tüm arakadaşlara teşekkür ediyorum.Belliki Menderes Hocam maddelerin üzerinde çok çalışmış.Genel hatlarıyla her madde ayrı bir önem içermekte.Başkaları için de örnek oluşturacağı...
  8. nev

Adana'da Kum Ocağında Light Off Road (16 Ocak 2011)

Ynt: Adana'da Kum Ocağında Light Off Road (16 Ocak 2011) hamdi bey jiplere işkence yapmışsınız.neyseki mahmut abi çaresine bakıyor yine .iyi tabir etkinlik olmuş.tekerlerinize sağlık.
  9. nev

Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010) kisecikten arsuza ....amanoslarıbirbaştan birbaşa geçmek...katılırız çok iyi olur.. düşündüğüm çok hazlanacağınız bir parkur var.....aşağı çakallıdan-ki bu köy antik dönemde ....çocukluğumda...yörenin başkenti idi...

10. nev

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010) Sevgili Erdinç. Yardımların için -çamurdan kurtarma...netteki isimlerle ilgili düzeltme-çok teşekkürler.Sevgilerimle....

11. nev

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010)
  12. nev

13. nev

14. nev

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010) Teşekkürler Ersan bey
  15. nev

16. nev

17. nev

18. nev

19. nev

İskenderun-Madenli çevresi zor dağ koşulları altında yaptığımız,yamura ve çamura rağmen başarıyla bitirdiğimiz offroad gezimizi dikkatle izlemenizi tavsiye ediyorum ;D sizde bize katılın, pişman olmayacaksınız 8) Gruptakiler 1-Menderes Şereflişan(Land Rower III-İskenderun) 2-Erdinç Ediboğlu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR