menderessereflisan
LR Series III- 88"CSW- 2.25 Petrol+LPG-1983
Arkadaşlar Bilindiği üzere HATOFF olarak dernekleşmeye dönük çalışmalarımız devam etmektedir. Bu süreç içindeki gelişmeleri kısaca özetleyecek olursak; Konunun resmiyete kavuşması için arkadaşımız Levent ÇOKLUK ilgili tüzük çalışmalarında, Sedat BAKIR amblem çalışmalarında, Yaşar ERGÜN çevresel farkındalığa yönelik çalışmalarda, Erdinç EDİBOĞLU basın ve yerel kamuoyunda farkındalığı artırmaya yönelik çalışmalarda, şahsım topluluğumuza ait ilkelerin ve gelişmelerin kaleme alınmasında, diğer üyelerimizde bu süreç içinde gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetlere katılımlarıyla destek vermiştir. Bu aşamaya kadar emeği geçen tüm arkadaşlarıma şahsım ve topluluğumuz adına teşekkür ediyorum. Ancak çalışmalarımızın aynı kararlılık ve heyecanla nihayete ermesi için, sizleri (katılmak isteyen tüm üyeleri) son bir defa daha toplanmaya davet ediyorum. Lütfen HATOFF bünyesine katılmak veya görev almak isteyen arkadaşların gelirken yanların 1 adet İkametgah ve 1 adet Kimlik fotokopisi getirmeleri rica olunur.
Toplantı gündemi;
- Önce yemek
saat 12:00 (her zamanki menü)
- Gelinen noktayla ilgili genel değerlendirme ve bilgilendirme
- Yeni oluşumla ilgili dilek ve temenniler
- Yeni oluşumda Vizyon ve Misyonun netleştirilmesi
- Dernekleşmeden sonraki strateji ve faaliyet planı
- Tahmini faaliyet bütçesi ve aidatların netlik kazanması
- Yeni oluşumda aday üyelerin tespiti
- Yeni oluşumda görev dağılımının tespiti
- Ve sonucun ıslatarak kutlanması (Unuttum sanmayın, sürpriz) ---- Tabii ki bize uygun bir kutlama--- Dere Banyo ;D
Yer : HATAY (60km) İskenderun (40 km) Konacık - Orient Kamping
Tarih: 19.03.2010 Cumartesi
Saat: 12:00
Görüşmek dileğiyle
Toplantı gündemi;
- Önce yemek
- Gelinen noktayla ilgili genel değerlendirme ve bilgilendirme
- Yeni oluşumla ilgili dilek ve temenniler
- Yeni oluşumda Vizyon ve Misyonun netleştirilmesi
- Dernekleşmeden sonraki strateji ve faaliyet planı
- Tahmini faaliyet bütçesi ve aidatların netlik kazanması
- Yeni oluşumda aday üyelerin tespiti
- Yeni oluşumda görev dağılımının tespiti
- Ve sonucun ıslatarak kutlanması (Unuttum sanmayın, sürpriz) ---- Tabii ki bize uygun bir kutlama--- Dere Banyo ;D
Yer : HATAY (60km) İskenderun (40 km) Konacık - Orient Kamping
Tarih: 19.03.2010 Cumartesi
Saat: 12:00
Görüşmek dileğiyle