Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?
teknik verilerde ölçüler aynı gözüküyo ama doğru söylüyosun 1 inç filan yükselmiştir bu araç, çok hoş olmuş deri direksiyon, kumanda v.s. hele bide otomatik vites ......
Ben motor sesini duymadım demek farklı, yalnız 62.000 tl. etiket vardı üzerinde :). sanki daha da yükselmiş gibi geldi araç param olsa hiç bakmam yenilerim :)
birde vergi sıkıntısı olmasa 3.0lt otomatik hilux kesinlikle tercih edilebilir bence çok güzel olmuş araç.....
bence l 200 ve hilux un arka koltukları aynı ve diğerlerine göre çok iyi fakat l 200 ün arka koltuk açısı biraz daha iyi gibi hilux çok dik bunun dışında l 200 ün orta diferansiyeli bazı durumlarda büyük avantaj sağlıyabilir ama hilux bi başka hoş...
Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı
Bu kadar etkili demek kilit, benim çok fazla bilgim yok kilit konusunda nereden temin edilir? fiyat nedir ? bunları paylaşalım lütfen... Birde bizim arkalar boş olduğundan asıl yük önlerde bu yüzden killit önlere şart bence ancak...
Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı
arkada LSD var ama pek işe yaradığını söyleyemiycem %100 kilt nasıl bir şey ? diferansiyel mi değişiyor yoksa sadece içine parçamı takılıyor ? sonuçta dişliler değişmiyorsa fiyatları çok pahalı gibi geldi .....
Ynt: L200 Bigfoot
arkalar bir şekilde olur takoz yada 2 katı uzunlukta küpe hazır bile bulunur makasçılarda, ancak önler biraz sorunlu gibi çünkü salıncakların salınımı kısıtlanıyor anladığım kadarıyla
Ynt: L200 Bigfoot
Mert bey kasayı kapattığınız branda çok kullanışlıya benziyor nasıl ve nerden temin edebiliriz ? Birde 4cm. lik spacerın aracı 10 cm. yükseltmesini anlayamadım ? teşekkürler..
Ynt: Mitsubishi L200 - Toyota Hilux Tercihine Önemli Bir Katkı...
bende bilmiyorumki link verebilirsen ordan bakarız yada özelden yollayabilirsin sanırım...
sanırım bu araçların şanzıman oranları birbirine eşit (5. vites hariç) arazi takviyesinde ise toyota çok az daha güçlü gibi...
bence ikisinide alan pişman olmayacaktır hangisinin tipi hoşuma giderse onu alır binerim
l 200 ün sürekli 4 çeker seçeneği ve biraz daha hızlı olması dışında bir avantajı olduğunu düşünmüyorum
Ynt: Dizel Motorlarda EGR Valfi İptal Edilmesi ?..
EGR valfi turbo olmayan araçlarda da var, sanırım araç hava filtresinden daha soğuk hava emdiği için performansı çok az artar ancak turbo araçlarda hiç duymadım.