Arama sonuçlarınız

1. fatihk26

Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod)

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) bizim araçların tamponu zaten çok sarkık hiç hoşuma gitmiyor ama bu spacerlardan sonra amortisöre ihtiyaç olmaz mı ? ******* sağa ve sola dönüş çapları ve direksiyon turlarıda farklı tekerleklerin açıklık farkından kaynaklanıyordur belkide hiç dikkat...

2. fatihk26

2009 Toyota Hilux

Ynt: 2009 Toyota Hilux yok bizim 4*4 lerde 80lt depoya sahip, araçların lastikleri ufak olduğundan yerden yükseklikte az sanırım
  3. fatihk26

2009 Toyota Hilux

Ynt: 2009 Toyota Hilux eski kataloglarda 292mm yazıyordu fakat sonradan düzelttiler 212 mm olarak

4. fatihk26

2009 Toyota Hilux

Ynt: 2009 Toyota Hilux jantlar bi tarafada, ben en çok direksiyondan kumanda olayına takıldım :)
  5. fatihk26

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) hadi hayırlısı resimleri bekliyoruz

6. fatihk26

Pick-up lar Hakkında ?..

Ynt: Pick-up lar Hakkında ?.. 1 yıldır hilux kullanıyorum sorunsuz bir araç olduğunu düşünüyorum ancak otoyol koşullarında biraz zayıf kaldığını söyleyebilirim

7. fatihk26

Toyota, LR, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, vb, Tamir ve Servis El Kitapları

Ynt: Toyota, LR, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, vb, Tamir ve Servis El Kitapları üzgünüm ama bilgim yok benimde saygılar..
  8. fatihk26

Toyota, LR, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, vb, Tamir ve Servis El Kitapları

Ynt: Toyota, LR, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, vb, Tamir ve Servis El Kitapları tabii ki de yollarız clubtoyota.com.tr ye bakabilirsiniz
  9. fatihk26

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) ??? kargo ve gümrük fiyatı çok yükseltiyormuş.

10. fatihk26

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) yok henüz maalesef :)

11. fatihk26

Satılık Toyota Hilux 4x4 2006

Ynt: Satılık Toyota Hilux 4x4 2006 hususi otomobil olması gerekmez mi 4x4 olduğu için ticari araç olarak mı geçiyor?
  12. fatihk26

Ford Ranger 2. Elde Neden Ucuz ?

Ynt: Ford Ranger 2. Elde Neden Ucuz ? bence arz talep meselesinden kaynaklanıyordur bu durum..

13. fatihk26

Hilux Periyodik Bakımı

Ynt: Hilux Periyodik Bakımı sizin daha iyiymiş, benimde direksiyon az bişey yamuk duruyor sanırım rot ayarı bozuk söylemeyi unutmuşum haliyle bakmamışlar, carbon clean gerekir mi bilmiyorum 8000km. de araba henüz...
  14. fatihk26

Hilux Periyodik Bakımı

2008 model hilux un 10.000/1yıl periyodik bakımını yaptırdım; 6,9 litre yağ (10w-40), yağ filtresi değişti ayrıca kontak anahtarı aydınlatma ışığı çok kısa yanıp sönüyordu onuda düzeltmişler toplam 251 tl. ödedim. diferansiyel yağı, hava filtresi v.s. değişimine gerek olmadığnı söylediler ve...
  15. fatihk26

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) 10-R15 ölçüsünde bir lastik buldum sanırım bu 32'' ye denk geliyor ..

16. fatihk26

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) arkadaşlar lastik büyütmek ve genişletmek aracı çok hantallastırmaz mi bana en uygunu 32 10.5 15 gibi geliyor bu ölçü de bulunmaz sanırım
  17. fatihk26

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) bende daha önce toyota corolla vardı bu emniyet kemeri uyarısını aynı şekilde kapatmıştim aynen sizin türkçe ye çevirdiğiniz gibi uyguladım
  18. fatihk26

Ynt: Toyota Hilux Yükseltme (2008 Mod) arkadaşlar emniyet kemeri uyarısını kapattım teşekkür ederim yalnız şu anda kapılar açıldığında sinyaller 2 kez yanıp sönüyor (kemer boşta takılı olmadığından ötürü)

19. fatihk26

İş Bankası'ndan OGS Cihazı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: İş Bankası'ndan OGS Cihazı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler bu bankaları anlamak zor gerçekten
  20. fatihk26

Lastik Hava Basıncı Yardımı

Ynt: Lastik Hava Basıncı Yardımı 23 nasıl olurda 32 anlamına gelirki basıncı düşürünce konfor artıyor ama frenleme esnasında sanki araç yığılıyormuş gibime geliyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri