Arama sonuçlarınız

1. fatihk26

Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar

Ynt: Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar sabit bir lastik başlığı faydalı olabilir belki. saygılar..

2. fatihk26

M+S ve A/T Lastikler Hakkında

toyota hilux aracımda goodyear M+S dört mevsim lastikler bulunmakta; derin karda ve ıslak zeminde performansı iyi fakat sert kar,buz,çamur ve yazın sıcak asfalt zeminde lastiklerim yolu tutmuyor, bu lastikleri A/T lastiklerle değiştirsem ne gibi değişiklikler olur, önerileriniz nelerdir? Saygılar.
  3. fatihk26

Diferansiyel Kiliti Kullanımı

Ynt: Diferansiyel Kiliti Kullanımı teşekkürler

4. fatihk26

Ynt: Diferansiyel Kiliti Kullanımı orta diferansiyel yok ve direk bağlı ise 4H da %33-%67 oranını nasıl sağladığını anlayamadım benim toyota aracımda da böylemidir acaba? saygılar
  5. fatihk26

Ynt: Diferansiyel Kiliti Kullanımı benim bildiğim kadarı ile aracınızda arka diferansiyel kilidi var ''lock'' yazan tuş ta bunula alakalı, önde ise kilit bulunmadığından sol ön tekerlek hiç kıpırdamadı tüm güç boştaki tekerleğe gitti.

6. fatihk26

Ynt: Diferansiyel Kiliti Kullanımı hilux lerde de 100 km/s hıza kadar 2H-4H arası geçiş yapılabiliyor ancak 4H konumu, kuru asfalt v.s. de ve özellikle yüksek hızlarda virajlarda problem yaratabilir mi ? bu durumda normal yol şartlarında araç ancak 2H konumunda kullanılabilir eksikliği bu diye...

7. fatihk26

Ynt: Diferansiyel Kiliti Kullanımı teşekkür ederim arkadaşlar yani 50:50 gibi birşey oluyor anladığım kadarıyla bu durumda araç orta diferansiyel kilidi devreye sokulmuş araç gibi tepki verecektir yanılıyormuyum dezavantajı var mıdır ?
  8. fatihk26

Ynt: Diferansiyel Kiliti Kullanımı güncel
  9. fatihk26

Ynt: Diferansiyel Kiliti Kullanımı arkadaşlar öncelikle çok güzel bir forum ben yeni hilux kullanıyorum merak ettiğim; aracımın orta diferansiyel kilit sisteminin olup olmadığı ve varsa hangi oranda olduğu, 4H ve 4L konumuna göre bu oranınn değişip değişmediği, bilgisi olan arakadaşların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri